Debora en Joris - trouwreportage Kuyl's Fundatie in Rotterdam

Het heeft de afgelopen dagen best hard geregend en gewaaid. In 2006 hadden we hetzelfde eind augustus. Dat jaar ben ik op 1 september getrouwd en vandaag mocht ik bij de bruiloft zijn van Debora en Joris. Leuk was dat net als in 2006 ook vandaag 1 september de zon heerlijk begon te schijnen en een heerlijke nazomerdag begon.

Ik ben gestart bij het huis van het bruidspaar in Rotterdam waar de bruid wat laat aan kwam vanaf de kapper. Uiteindelijk was ze toch snel aangekleed en op tijd klaar voor de ontmoeting met Joris. Direct na de ontmoeting ben ik met het bruidspaar mee gereden in de Saab cabrio richting het westelijk handelsterrein voor de trouwreportage. Een mooie locatie onder de grond met grote gewelven. Ook kwam ik de winkel van Piet Boon tegen waar we nog even wat fotos gemaakt hebben. Via de bovenzijde zijn we naar buiten gelopen richting de Veerhaven waar we nog leuke foto's gemaakt hebben. We zaten vlak bij het Euromastpark waar we het laatste deel van de trouwreportage gedaan hebben. Mooi licht door de bomen heen en leuk om het oude Parkzicht nog eens te zien (dit is veranderd in de Harbor Club).

Na de shoot zijn we naar de zus van Joris gereden waar we heerlijk hebben geluncht. In een lange stoet zijn we naar Portugaal gereden voor de ceremonie in het oude Raadhuis. Buiten hebben we na de ceremonie nog wat groepfoto's gemaakt en zijn we met z'n alle naar de kerk van Portugaal gelopen waar de kerkelijke inzegening plaats vond. Hier was ook een receptie en werden ballonnen opgelaten. Rond half 6 zijn we naar Kuyl's Fundatie in Rotterdam gereden waar we een lekker diner hebben gekregen welke werd afgesloten met een top bruidstaart van Dunya's.

We waren al wat uitgelopen dus we konden meteen door naar de andere zaal voor het feest. Debora en Joris begonnen met de salsa en het publiek deed meteen lekke mee. De DJ draaide lekkere muziek en de saxofonist deed ook gezellig mee. De ceremonie meester had nog wat vuurwerk voor het einde van de avond. Het was een gezellige en intieme dag en ik heb me goed vermaakt. Debora en Joris, heel veel geluk toegewenst.

Stefan is snel met fotograferen, voor het het weet staat het er al op. Spontaan in de omgang, iets wat onze gasten ook is opgevallen. Meerder keren is ons gevraagd of wij de fotograaf persoonlijk kenden. Al met al zeer tevreden, goede prijs-kwaliteit verhouding
— Joris en Deborah

Stefan Segers trouwshoot fotograaf.jpg

Ga je binnenkort ook trouwen? Neem dan contact met mij op en kom een langs voor een kop koffie. Ik ben erg benieuwd naar jullie wensen.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.