bruidsreportage op Boerderij Dennisse in Berkel Enschot met Esther en Jan-Willem

Wat ik nou zo leuk vind aan mijn werk is dat je op leuke plekken komt en dat je leuke mensen ontmoet. Wanneer je bij een bruidsreportage je werk goed doet wordt dit aan vrienden en familie verteld en wellicht dat je een nieuwe opdracht krijgt van vrienden. Zo ook bij Esther en Jan-Willem. Zij zijn vrienden van Robbert-Jan en Yvonne en van Jorinda en Gerben. Super leuk dat ik vandaag de bruiloft van Esther en Jan-Willem mag fotograferen.

Heel de week was het mooi weer dus dit staat garant voor een gezellige dag met mooie foto's. Ik kwam aan bij het huis van het bruidspaar welke erg mooi ingericht was en allemaal heel netjes. Ze zijn net verhuisd en tot de dag voor de bruiloft bezig geweest met de laatste klusjes om het mooi af te werken. Esther kwam van de kapper vandaag en liep meteen door naar boven om aan te kleden. Toen de jurk aanwas bleek dat ze de onderjurk was vergeten aan te trekken in de drukte. Hilarische momenten op zo'n moment. Ze was uiteindelijk toch op tijd aangekleed en al in de verte klonk de Audi R8 waarin Jan-Willem kwam aangereden. Een super auto voor een bruiloft!

Na de ontmoeting zijn we meteen weg gegaan voor de bruidsreportage richting Breda. Het bruidspaar wilde graag de shoot bij een kasteel doen en die was niet te vinden in Tilburg. Daarom zijn we naar Breda gereden naar Kasteel Bouvigne. Een mooi kasteel met een nog mooiere tuin. Hier hebben we de complete bruidsreportage gedaan want er was hier zoveel te zien.

Toen we klaar waren met de bruidsreportage zijn we naar huis gereden voor de lunch en vervolgens naar Boerderij Dennisse in Berkel Enschot. In deze mooie boerderij werd de ceremonie gehouden en aansluitend de taart aangesneden. Na het diner zijn we met een bus naar de Ontmoetingskerk in Tilburg gereden voor de kerkelijke ceremonie. Na afloop was het tijd voor feest! Met de bus zijn we terug gereden naar Boerderij Dennisse waar na ontvangst van de gasten de eerste dans werd gedaan door het bruidspaar. Leuk dat je alle andere bruidsparen die ik al eerder gefotografeerd ook aanwezig waren. Daarbij ook bruidsparen die ik nog moet fotograferen! Het feest flink los gegaan tot ongeveer 01.00 uur. Na een prachtige dag was het weer tijd om naar huis te gaan.

Esther en Jan-Willem veel geluk samen!

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.