trouwreportage Clingendael de Japanse tuin in Den Haag met Desiree en Marcel

Een bruiloft op een woensdag komt niet vaak voor, maar omdat het morgen Hemelvaart is en dus iedereen vrij was vandaag de bruiloft van Desiree en Marcel. Marcel is mijn beste vriend en daarom ben ik ook extra vereerd dat ik op zijn bruiloft als dag gast aanwezig mag zijn. Toch was de wens van Desiree en Marcel om een gave trouwreportage met mij te doen en daarom zijn we vandaag op pad gegaan voor de trouwreportage.

Na een lange tijd slecht weer was het vandaag echt super mooi weer. Veel zon en gewoon lekker weer. We zijn op pad gegaan voor de trouwreportage in de Japanse tuin van Clingendael in Den Haag. Deze prachtige tuin is maar 6 weken per jaar open en dat was nu ook het geval. Een maal daar aangekomen zien we een sprokjesachtige omgeving met veel mos een mooie oude bomen. Doordat de zon zo mooi scheen kwam er prachtig licht in de tuin en hadden we veel keus bij het maken van de foto's met licht. Naast de tuin is het park van Clingendael en ook daar hebben we nog wat trouwfoto's gemaakt. Op weg naar de trouwlocatie het Blesse Paard in Stompwijk zijn we langs Driemalspolder gereden waar de 3 molens staan wat een typisch Hollands plaatje geeft.

Tijden de ceremonie heeft mijn collega Ron Jenner de foto's gemaakt zodat ik als daggast de ceremonie kon mee maken. De tijd vloog voorbij en na een heerlijk diner was het tijd voor het feest met DJ Henny de Keijzer van Midnightstar. Hij mocht zijn rookmachine gebruiken en had ook de bellenblaas bij zicht wat weer een extra dimensie geeft aan de foto's. Tijdens het feest kon ik het niet laten en heb ik ook even wat foto's gemaakt.

Heel gaaf om een bruiloft eens van de andere kant weer mee te mogen maken. Moe en voldaan ben ik weer richting huis gegaan en ben tot laat de foto's gaan bekijken want die waren weer erg leuk.

Desiree en Marcel heel veel geluk samen!

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.