vintage trouwreportage op de SS Rotterdam met Anne en Hans

De laatste bruiloft van deze week was die van Anne en Hans. Het weer was helaas niet veel beter geworden maar dat mocht de pret niet drukken. Voor vandaag stond een vintage trouwreportage geplanned in de SS Rotterdam.

Bij Anne thuis was het een gezellig bedoeling en Anne zelf was lekker relaxed. Het regende redelijk dus we hadden er een hard hoofd in voor vandaag. Des te grappiger was het toen Hans met de vintage Volkswagen bus aan kwam rijden en de zon even ging schijnen. Na een korte ontmoeting zijn we naar de SS Rotterdam gereden voor de trouwreportage. Gelukkig hebben we dat gedaan want tussendoor regende het steeds en in de SS Rotterdam zit je lekker droog.

In het schip kregen we een rondleiding en konden we de trouwreportage konden maken op de mooie plekjes van het schip. Na de shoot zijn we naar het scheepvaart museum in Maassluis gereden voor de ceremonie. Een mooi pittoresk pand op de dijk in Maassluis. Vanaf het balkon achter het pand zwaaide het bruidspaar nog even naar de gasten toen de ceremonie was afgelopen. Op dit zelfde balkon heeft koningin Emma ooit gestaan om te zwaaien naar de mensen.

Helaas begon het weer te regenen en is iedereen snel naar de auto gerend om door te rijden naar de volgende locatie in Delft, Moodz. Deze tent staat bekend bij vele door Herman den Blijker met het programma "Mijn tent is top". Hier hebben we heerlijk gegeten en gefeest met een dj die ook een saxofonist bij zich had.

Anne en Hans heel veel geluk toegewenst!

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.