trouwreportage bij Voorlinden in Wassenaar met Elise en Maarten

Voor deze week al weer de tweede trouwreportage. Dit van Elise en Maarten staat voor vandaag in de planning. Dit stel uit Zoetermeer gaat vandaag trouwen in Voorlinden, Wassenaar. Het weer zat goed mee en het was niet al te koud.

Ik ben bij Elise begonnen voor de foto's van het aankleden. Het was al een drukke bedoeling daar met allemaal vriendinnen die gezellig aanwezig waren. Tijdens de ontmoeting stond Maarten beneden aan de trap met z'n zoon om Elise naar beneden te zien komen. Voor de fotoshoot zijn we naar het Noord AA gereden. Het was al mooi groen hier en het bruidspaar heeft me weer nieuwe plekjes laten zien die ik nog niet kende. Echt perfect voor de trouwreportage hier.

We zijn na de trouwreportage naar Voorlinden gereden waar we nog even wat foto's hebben gemaakt in de mooie omgeving daar. De ceremonie vond plaats in het landhuis zelf en was emotioneel en erg druk. De ceremonie liep over in een receptie waar ook een hele grote (en lekkere) taart werd aangesneden. Er zijn ook nog wat stukjes gedaan en aan het einde van de receptie hebben we nog wat groepsfoto's geschoten in de tuin. Tijdens het diner heb ik de foto's even uitgewerkt en kon ik deze tijdens het toetjes op een tv (die ze daar hadden) laten zien. Dat was een mooie afsluiter van het diner.

In de gang werd er een foto booth opgebouwd en kwam de band HitMe! binnen voor de opbouw. Deze jonge gasten zijn er muziekaal en maken er een lekker feestje van. We zijn tot in de late uurtjes door gegaan en toen ben ik moe en voldaan richting huis gereden. Elise en Maarten heel veel geluk toegewenst.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.