Sabine en Ferry - bruidsfotografie SunSeaBar in Wijk aan Zee

Deze week is het erg druk met trouwreportages en vandaag hebben we de eerste. De bruidsfotografie in Wijk aan Zee van Sabine en Ferry. Dit bruidspaar is ongeveer een half jaar begonnen met de organisatie van de trouwreportage. Ze hebben gekozen voor een donderdag en trouwen op het strand. Moeilijke keuze om te maken omdat je in Nederland nooit weet of je mooi weer hebt. Gelukkig was het vandaag weer zo'n dag met stralend weer, we haalde ruim de 30 graden!

Al vroeg ben ik begonnen in het huis van Sabine en Ferry in het dorpje de Goorn. Daar was Ferry met zijn vader en getuige aan het aankleden. Nadat hij aangekleed was ben ik door gereden naar Sabine die bij haar ouders thuis was. Ze zat haar oude kamer welke nu van haar broer is en werd opgemaakt door een van haar beste vriendinnen. Toen Ferry aankwam met een gave sportauto hebben we na de ontmoeting wat groepsfoto's gemaakt in de tuin en zijn we daarna doorgereden naar voetbal vereniging Kwiek '78 in Avenhorn. Het bruidspaar voetbalt daar allebei en het leek ze leuk om daar foto's te maken. We hebben hier wat foto's gemaakt en zijn vervolgens door gereden naar het strand in Wijk aan Zee. Omdat het erg warm was was ook het strand erg druk en moesten we even goed zoeken om wat rustige plekken te vinden voor de trouwfoto's.

Ondanks de drukte hebben we erg veel lol gehad op het strand en was het langzaam tijd om naar de Sunseabar te rijden iets verderop het strand. Bij aankomst stonden familie en vrienden op het bruidspaar te wachten waarna we meteen met de ceremonie van start zijn gegaan op het strand. Na een emotionele ceremonie zijn we naar de strandtent gegaan voor felicitaties, toast en taart. Rond 18.00 uur was er een BBQ welke we afsloten met groepsfoto's op het strand. In september gaat de zon wat eerder onder dan in juni en geeft dat ons het voordeel dat je met mooi zacht licht kunt werken.

Na de groepsfoto's hebben we even gewacht tot de zon bijna onder was en ben ik met het bruidspaar nog even op pad gegaan voor wat zonsondergang foto's. Het was erg lang warm waardoor de mensen een tijd buiten bleven in plaats van op de dansvloer. Tussendoor kwamen er wel wat stukjes van vrienden en familie en toen het bruidspaar haar bloemen ging gooien stond de dansvloer helemaal vol en ging het dak eraf. Rond half een was het feest afgelopen en heb ik de foto's snel over gezet zodat ik klaar was voor de volgende bruiloft de volgende dag. Nu kon ik moe en voldaan weer richting huis en nagenieten van deze warme, gezellige en feestelijke bruiloft.

Sabine en Ferry heel veel geluk samen!

Deze bruiloft is mede mogelijk gemaakt door:
Trouwlocatie: SunSeaBar Wijk aan zee
Ringen: juwelier Konijn, Heerhugowaard
Ballonnen: baloon creations, beverwijk
Taart: patisserie Leek, beverwijk
Jurk: Le Chic, Purmerend
Pak: Roka, Haarlem

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.