trouwreportage in Scheveningen bij Paviljoen de Witte met Linda en Alex

Het is al weer de tweede bruiloft deze week en vandaag een iets minder warme dag. Voor vandaag staat een trouwreportage Scheveningen geplanned van Linda en Alex . Het zou een echte Scheveningse bruiloft worden. Omdat het mooi weer was en het altijd druk was op weg naar Scheveningen ben ik wat eerder weg gegaan. Gelukkig viel het verkeer wel mee en was ik ruim op tijd bij Linda aanwezig die net terug was van de kapper en in de make-up werd gezet.

Het was erg gezellig beneden met familie, vrienden en buurtjes. Toen de make-up erop zat is Linda d'r jurk gaan aantrekken in haar kamer boven. Kort daarna stond Alex beneden aan de trap en kwam hij boven om haar op te halen. Na de ontmoeting zijn we meteen door gereden naar het strand voor de trouwreportage. Aan het strand waaide het redelijk en was het niet verstandig langs het water te gaan lopen omdat de haren van Linda anders helemaal door elkaar zouden vliegen. Daarom zijn we iets verderop in Duindorp naar de duinen gegaan voor wat foto's. Linda en Alex hadden naast de duinen ook het idee om iets met een groenen achtergrond te fotograferen, we zijn daarom naar het Haagsche Bos gereden. Hier heb je vele mooie hoge bomen en een groot meer. Als je daar loopt verwacht je niet dat je midden in Den Haag bent. Helaas zat het verkeer wat tegen en moesten we na een korte shoot gauw weer terug naar Scheveningen voor de ceremonie. Deze werd gehouden in Paviljoen de Witte.

Omdat het mooi weer was hebben we achter het paviljoen na de ceremonie nog wat groepsfoto's gemaakt en de grote groepsfoto uiteraard op de mooie grote trap aan de voorzijde van het paviljoen. De daggasten reden met z'n alle in een grote Engelse bus naar de volgende locatie, de Oude Kerk in Scheveningen. Dit is een kerk waar alle Scheveningers trouwen uit traditie (heb ik me laten vertellen). Dit is een mooie statige kerk in de Keizerstraat, een mooie winkel centrum in Scheveningen. Tijdens de ceremonie flitste het hier en daar en kwam regen met bakken naar beneden. Gelukkig zaten wij lekker droog. Toen de ceremonie was afgelopen zijn we met de gehele groep door gereden naar Partycentrum Madestein waar vervolgens de taart is aangesneden en getoast. Voor mij zat het er al weer op voor deze dag en ben ik weer righting huis gegaan met mooie foto's.

Linda en Alex heel veel geluk samen!

 

 

Deze bruiloft werd mede mogelijk gemaakt door:

Ceremoniemeester: Arendine van der Wiel
Uitnodigingen - http://www.weimar.nl/
Ringen - http://www.juwelierszaak-piattis.nl/ S
ieraden - www.bruidspaleis.nl
Kleding - www.bruidspaleis.nl (zowel Linda als Alex)
Schoenen - www.bruidspaleis.nl (zowel Linda als Alex)
Make up - www.allurevisagie.com
Haar - Jolanda Roos (nicht van Linda) Bloemen - http://www.buubloem.nl/index.php
Versieringen/Ballonnen - www.bokstijn.nl
Taart - Leenderd van der Wiel (schoonvader van Arendine)
Catering - www.madestein.nl
Locaties - www.societeitdewitte.nl; www.oudekerkscheveningen.nl; www.madestein.nl
Videografen: Jos van Vogelpoel (www.marktplaats.nl/verkopers/3006953.html)
Muziek: www.djfred.nl

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.