Prunella en Cora - bruidsfotografie Villa Westend in Velserbroek

Voor vandaag was er een hele warme dag voorspeld dus met extra kleding in de auto was ik klaar voor vertrek naar de bruidsfotografie van Prunella en Cora. Ik ken Prunella al sinds we klein waren en vandaag was haar grote dag om te trouwen met haar liefde Cora.

Rond de klok van 7.30 uur kwam ik aan bij Prunella d’r ouders in Zoetermeer om daar het aankleden vast te leggen. Het was al een gezellige boel daar en we liepen redelijk wat uit qua tijd. Nadat Prunella was aangekleed ben ik ook meteen naar Beverwijk gereden waar Cora werd aangekleed, en gelukkig was ik nog op tijd daar om dit te kunnen vastleggen. Neef Andrew was de chauffeur voor vandaag en reed de auto voor in Beverwijk. Na de ontmoeting hebben we nog even een lekkere lunch gehad waarna we zijn gereden naar Oud-Velsen wat een heel schattig dorpje is waar GTST wordt opgenomen. In de serie is dit Meerdijk en als je de serie wel eens gezien hebt herken je meteen de straatjes. Erg grappig dat op straat we werden aangesproken door een vrouw met de vraag of dit echt was of een tv opnamen :) We hebben de shoot vervolgt in het park bij Velserbeek. Hier waren echt prachtige bomen en mooi licht voor de shoot.

De temperatuur steeg langzaam richting de 29 graden en het was tijd om te rijden naar Villa Westend in Velserbroek voor de trouwceremonie. Deze villa licht aan een aangelegd meertje met een prachtig uitzicht. Ik kwam inmiddels aan en de gasten (zo’n 140 stuks!) zaten allemaal netjes buiten in het zand op de stoelen te wachten op het bruidspaar tot ze van ver ineens een bootje zagen varen met het bruidspaar erin. Het was een warme en emotionele ceremonie waarbij ook werd gezongen door een zangeres om even stil te staal bij de overleden vader van Prunella. Dat was een erg gave combinatie en maakte aardig wat emoties los!

Na de ceremonie was het borreltijd en stond er een DJ op het strand heerlijk te draaien. Leuk was dat veel vrienden van Prunella ook weer oude vrienden van mij zijn en allemaal aanwezig waren op de bruiloft. Erg leuk om iedereen weer te zien en te spreken. Tussendoor hebben we ook nog wat groepsfoto’s gemaakt en een heerlijke BBQ gehad welke werd afgesloten met een ijstaart. Na het eten waren er nog wat speeches en toen was het tijd voor het feest. De muziek werd verzorgd door 4 dj’s een saxofonist, de zangeres van de middag met 2 andere leden uit haar band. Het was dus een vol programma en veel gezelligheid op de dansvloer en vanwege de lekkere temperatuur ook buiten. Toen het feest was afgelopen werden er ballonnen opgelaten en werd het bruidspaar uitgezwaaid. Het was een zware dag maar moe en voldaan ben ik weer terug gereden naar Zoetermeer.

Prunella en Cora heel veel geluk samen!

Leveranciers

Trouwringen: 123 Gold
Trowujurk Prunella: Wedding Wonderland
Trouwjurk Cora: Weddings
DJ's: Swinging
Balonnen: Balloon Creations
Locatie: Villa Westend
Videograaf: Kitty Verheij
Haar/Make-up: Beautiful Bride Company

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.