Tips om passende bruidslingerie te kiezen

Als je gaat trouwen zal je waarschijnlijk als eerste op zoek gaan naar de jurk van je dromen. Heb je die gevonden? Gefeliciteerd! De volgende stap betreft een beslissing maken over wat voor accessoires je wilt dragen en hier zou goede bruidslingerie ook onder moeten vallen! Het is belangrijk om goede bruidslingerie te dragen omdat het zorgt dat jouw lichaam mooier uitkomt in je trouwjurk. Je zult misschien denken aan een kanten setje dat sexy en delicaat is maar in realiteit kun je beter kiezen voor comfort op deze grote dag. Zeker omdat je deze outfit minimaal 12 uur zal dragen en er een heleboel mensen zullen zijn die naar je kijken inclusief minder bekende mensen die je fotograferen. Daarbij zal je gedurende de dag ook af en toe gebruik moeten maken van het toilet natuurlijk. Met deze informatie in gedachten kun je hieronder lezen wat de beste opties zijn voor elke soort trouwjurk. 

Strapless trouwjurk

De strapless trouwjurk is een populaire stijl onder trouwjurken. Bij deze type jurk zijn er verschillende opties als bruidslingerie. Je kunt kiezen voor een strapless beha, een korset of bustier. Bij de beha is het belangrijk om na te gaan of deze goed en comfortabel zit en onder de hals en achterzijde van je jurk terecht komt. Een voordeel van het kiezen van een korset of bustier is dat het je taille helpt versmallen terwijl het je buste ondersteunt. 

Open rug trouwjurk 

De laatste jaren zijn deze type jurken gegroeid in hun populariteit en zijn er verschillende stijlen beschikbaar waardoor er voor elke vrouw wel iets interessants tussen zit. Bij deze type jurk kun je kiezen voor een zelfklevende beha die zo ontworpen is dat het aan de voorkant van je borsten blijft zitten. Dit kan een fijne optie zijn als je er zeker van wilt zijn dat je borsten er niet onverwachts uit springen maar tegelijkertijd ook meer volheid zou willen in je buste. 

Zeemeermin trouwjurk 

Deze type jurk omarmt en accentueert je lichaam perfect waardoor je figuur er prachtig uit komt te zien. Bij de zeemeermin trouwjurk wordt vooral gekozen om er shapewear onder te dragen, je kunt hierbij denken aan bodysuits en naadloos. Shapewear zorgt ervoor dat alles onder een jurk glad wordt gemaakt en heeft als gevolg dat alles er naadloos en afgeslankt uitziet. Er bestaat een heel divers aanbod in shapewear met betrekking tot hoeveel het dekt dus je kunt kiezen waar jij je comfortabel in voelt. Het is wel belangrijk om te onthouden dat als je shapewear kiest waarbij het eindigt onder de billen, dat er waarschijnlijk sporen van te zien zullen zijn onder de jurk. 

Bron: beautifulbrideshop.nl

Ik hoop dat deze beknopte informatie jullie helpt en laat het gerust weten als jullie vragen hebben. Jullie zijn altijd welkom voor een kop koffie of een online-meeting om te kijken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen.

Groetjes, Stefan

Stefan Segers
Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.
https://www.stefansegers.nl
Vorige
Vorige

Tips trouwring kiezen

Volgende
Volgende

Regen tijdens de bruidsreportage, wat nu?