bruidsfotograaf in Zoetermeer

Bruidsfotograaf in de regio Zoetermeer

Stefan Segers is een bruidsfotograaf in Zoetermeer. Hij is zeer goed bekend in de omgeving en kent de meeste locaties. Dit maakt hem zeer geschikt als bruidsfotograaf in Zoetermeer. Hij weet als geen ander hoe de lichtinval van de locaties is, vanaf welke plaats de mooiste foto’s te maken zijn en waar de mooiste plekjes zijn. Een fotograaf die precies weet wat hij kan verwachten en wat hij wil bereiken. Zo krijgt u de mooiste foto’s van uw mooiste dag. Een blijvende herinnering aan uw bruiloft die u ook jaren later nog met veel plezier zult bekijken.

Impressie van de bruidsfotograaf in Zoetermeer

Een kleine impressie van diverse bruidsfotografie in o.a. Zoetermeer.
Klik hier voor meer foto's

Wij vinden het zo geweldig dat Stefan het voor elkaar krijgt om echte emoties op zijn foto’s vast te leggen. De foto’s zijn natuurlijk en niet gemaakt, en wij vinden dat de kracht van hem.
— Jorinda & Gerben

Sfeer overbrengen

U heeft ongetwijfeld uw eigen ideeën over de stijl van de foto’s en de sfeer die u wilt vastleggen. Voorafgaand aan uw bruiloft spreken we dan ook een paar keer af om uw wensen in kaart te brengen en de locaties te bespreken. Het is gebruikelijk om voor of na de ceremonie een aantal foto’s te maken van het bruidspaar. Dit kan bij de locatie of daar vlak in de buurt. Stefan Segers Fotografie kan u hier ook bij adviseren. Of u nu een romantische, bohemian of moderne stijl ambieert, Stefan Segers is uw bruidsfotograaf in Zoetermeer.

Vrijblijvend gesprek

Een persoonlijke klik met het bruidspaar is voor ons belangrijk. We maken dan ook graag een afspraak voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek om uw wensen door te spreken en waarin Stefan zijn werk en visie kan tonen. Heeft u interesse? Neem dan contact met hem op om een afspraak in te plannen.

Dit kunnen jullie verwachten van
bruidsfotograaf in Zoetermeer:

 Bruidsfotograaf Stefan Segers

Veel ervaring

Wat vinden jullie belangrijk

Als bruidsfotograaf in Zoetermeer heb je te maken met echt mensenwerk. Graag plan ik daarom een kennismakingsgesprek met jullie. Daarin bekijken we niet alleen albums inzien, maar wordt er ook een draaiboek gemaakt en jullie wensen besproken. Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je terug zien in de foto’s? Met al deze informatie kan ik op de grote dag alle momenten vangen die voor jou van waarde zijn.

 Bruidsfotograaf in de regio Zoetermeer

jullie mooiste momenten

De foto's worden geweldig!

Mijn aanwezigheid op je trouwdag is onopvallend. Geforceerd poseren is niet nodig, als bruidsfotograaf in Zoetermeer zoek ik constant de mooie en oprechte momenten. Doordat jullie geen last van mij hebben kunnen jullie de hele dag genieten, en zorg ik dat de foto's geweldig worden! De foto's zijn na de bruiloft gemakkelijk te downloaden en te delen met familie en vrienden.

 Trouwalbum, huwelijksalbum, trouwshoot

trouwalbum

een tastbare herinnering

Nadat ik jullie de trouwfoto's van bruidsfotograaf Zoetermeer verstuurd heb ga ik direct aan de slag met het ontwerp van jullie trouwalbum. Wanneer jullie een correctieronde erbij geboekt hebben zorg ik dat het eerste ontwerp binnen 1 week bij jullie ligt zodat jullie het ontwerp kunnen inzien en waar nodig corrigeren. Hebben jullie geen correctieronde dan is het album al na zo'n drie weken klaar om overhandigd te worden! Een mooie herinnering aan jullie trouwdag, klaar om vol trots aan al je familie en vrienden te laten zien!


De gaafste trouwlocaties in Zoetermeer

 Bruidsfotograaf in de regio Zoetermeer

Als bruidsfotograaf in Zoetermeer heb ik ervaring met verschillende trouwlocaties in Zoetermeer en omgeving. In Zoetermeer zijn er prachtige trouwlocaties. De locatie heeft een grote invloed op de sfeer van jullie bruidsfotografie. Het mooiste resultaat krijg je wanneer je buiten trouwt met goed weer. Dit levert (mits er voldoende schaduw is) een prachtig licht op.

Ben je van plan te trouwen in The Party Factory, 2B-Home Event Centre, of juist compleet iets anders?  Alles is mogelijk, en indien je vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen.

 


Vrijblijvend eerste gesprek

Heeft u interesse in een bruidsfotograaf in Zoetermeer door trouwshoot.nl? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en Stefan zijn werk en visie aan u kan tonen. Wilt u trouwshoot.nl boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld uw wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons telefonisch of via e-mail bereiken. De contactgegevens vindt u op onze website. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten op het contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam *
Naam
Trouwdatum
Trouwdatum

Eerder gemaakte reportages in o.a. Zoetermeer