Bruidsfotograaf in de regio Zoetermeer

Stefan Segers is een bruidsfotograaf in Zoetermeer. Hij is zeer goed bekend in de omgeving en kent de meeste locaties. Dit maakt hem zeer geschikt als bruidsfotograaf in Zoetermeer. Hij weet als geen ander hoe de lichtinval van de locaties is, vanaf welke plaats de mooiste foto’s te maken zijn en waar de mooiste plekjes zijn. Een fotograaf die precies weet wat hij kan verwachten en wat hij wil bereiken. Zo krijgt u de mooiste foto’s van uw mooiste dag. Een blijvende herinnering aan uw bruiloft die u ook jaren later nog met veel plezier zult bekijken.

De gaafste trouwlocaties in Zoetermeer

Als bruidsfotograaf in Zoetermeer heb ik ervaring met verschillende trouwlocaties in Zoetermeer en omgeving. In Zoetermeer zijn er prachtige trouwlocaties. De locatie heeft een grote invloed op de sfeer van jullie bruidsfotografie. Het mooiste resultaat krijg je wanneer je buiten trouwt met goed weer. Dit levert (mits er voldoende schaduw is) een prachtig licht op.

Ben je van plan te trouwen in Hofstede Meerzigt, 2B-Home Event Centre, of juist compleet iets anders?  Alles is mogelijk, en indien je vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen.

bruidsfotografie zoetermeer Hofstede Meerzigt

Sfeer overbrengen

U heeft ongetwijfeld uw eigen ideeën over de stijl van de foto’s en de sfeer die u wilt vastleggen. Voorafgaand aan uw bruiloft spreken we dan ook een paar keer af om uw wensen in kaart te brengen en de locaties te bespreken. Het is gebruikelijk om voor of na de ceremonie een aantal foto’s te maken van het bruidspaar. Dit kan bij de locatie of daar vlak in de buurt. Stefan Segers Fotografie kan u hier ook bij adviseren. Of u nu een romantische, bohemian of moderne stijl ambieert, Stefan Segers is uw bruidsfotograaf in Zoetermeer.

Vrijblijvend gesprek

Een persoonlijke klik met het bruidspaar is voor ons belangrijk. We maken dan ook graag een afspraak voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek om uw wensen door te spreken en waarin Stefan zijn werk en visie kan tonen. Heeft u interesse? Neem dan contact met hem op om een afspraak in te plannen.

WPJA, Fearless, Wedison awards logo’s
 

Dit kunnen jullie van mij verwachten

Bruidsfotograaf Stefan Segers

Veel ervaring

Wat vinden jullie belangrijk

Als bruidsfotograaf in Zoetermeer heb je te maken met echt mensenwerk. Graag plan ik daarom een kennismakingsgesprek met jullie. Daarin bekijken we niet alleen albums inzien, maar wordt er ook een draaiboek gemaakt en jullie wensen besproken. Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je terug zien in de foto’s? Met al deze informatie kan ik op de grote dag alle momenten vangen die voor jou van waarde zijn.

Bruidsfotograaf in de regio Zoetermeer

jullie mooiste momenten

De foto's worden geweldig!

Mijn aanwezigheid op je trouwdag is onopvallend. Geforceerd poseren is niet nodig, als bruidsfotograaf in Zoetermeer zoek ik constant de mooie en oprechte momenten. Doordat jullie geen last van mij hebben kunnen jullie de hele dag genieten, en zorg ik dat de foto's geweldig worden! De foto's zijn na de bruiloft gemakkelijk te downloaden en te delen met familie en vrienden.

Trouwalbum, huwelijksalbum, trouwshoot

trouwalbum

een tastbare herinnering

Nadat ik jullie de trouwfoto's van bruidsfotograaf Zoetermeer verstuurd heb ga ik direct aan de slag met het ontwerp van jullie trouwalbum. Wanneer jullie een correctieronde erbij geboekt hebben zorg ik dat het eerste ontwerp binnen 1 week bij jullie ligt zodat jullie het ontwerp kunnen inzien en waar nodig corrigeren. Hebben jullie geen correctieronde dan is het album al na zo'n drie weken klaar om overhandigd te worden! Een mooie herinnering aan jullie trouwdag, klaar om vol trots aan al je familie en vrienden te laten zien!


Bruidsfotograaf Stefan Segers

bruidsfotograaf Stefan Segers

Sinds 2008 ben ik werkzaam als professionele fotograaf. De afgelopen jaren heb ik een groot aantal bruiloften in Nederland en het buitenland mogen fotograferen waardoor ik behoorlijk wat ervaring heb opgedaan. De eerste opleiding die ik heb afgerond is grafisch ontwerper, vervolgens ben ik doorgegaan met de fotovakschool en heb ik mijn studie vervolgd bij de beste bruidsfotografen ter wereld.

Intussen heb ik van mijn hobby mijn full-time job gemaakt en heb ik met mijn jarenlange ervaring verschillende adembenemende bruidsreportages mogen maken. Door de jaren heen heb ik verschillende internationale Awards voor bruidsfotografie gewonnen. Met trots kan ik zeggen dat mijn klanten erg tevreden zijn over mijn werk!

meer over mij - neem direct contact met me op


Eerder gemaakte trouwreportages in Zoetermeer


★★★★★ Wij vinden het zo geweldig dat Stefan het voor elkaar krijgt om echte emoties op zijn foto’s vast te leggen. De foto’s zijn natuurlijk en niet gemaakt, en wij vinden dat de kracht van hem. Jorinda en Gerben

★★★★★

Wij vinden het zo geweldig dat Stefan het voor elkaar krijgt om echte emoties op zijn foto’s vast te leggen. De foto’s zijn natuurlijk en niet gemaakt, en wij vinden dat de kracht van hem.

Jorinda en Gerben

Kosten op maat

De kosten voor jullie bruidsfotografie zijn heel makkelijk te berekenen. Je kunt kiezen voor fotografie zonder album. Richtprijs: 1250,-. Of jullie kiezen voor het totaalpakket welke je kunt uitbreiden. Deze heb je al vanaf 1699,-.

Het totaalpakket bevat:

 • mij, om persoonlijk je dag vast te leggen

 • online, met een wachtwoord beveiligde galerij

 • zoveel foto's als nodig jullie verhaal te vertellen

 • eerste overleg

 • 1,5 dag nabewerking van de beelden

 • tussen de 400-600 bewerkte hoge resolutie foto's

 • volledige dag professioneel ontwerp van het trouwalbum

 • 25x25cm trouwalbum met 40 pagina's

 • alle bedragen zijn inclusief B.T.W.

 • reistijd en reiskosten inbegrepen


Check mijn beschikbaarheid

De meeste bruidsparen leggen mij 1 jaar van te voren vast voor hun bruiloft. Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en ik meer werk en visie aan jullie kan tonen. Willen jullie mij boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld jullie wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met me op om een afspraak te maken. Ik ben telefonisch of via e-mail te bereiken.