Bruidsreportage in
Zoetermeer laten maken

Journalistieke trouwfoto's in Zoetermeer

Voor een bruidsreportage in Zoetermeer bent u bij trouwshoot.nl aan het juiste adres. Als professioneel fotograaf met ruime ervaring in het fotograferen op huwelijken en met kennis van de omgeving is hij een zeer geschikte fotograaf voor een bruidsreportage in Zoetermeer.

Impressie van Bruidsreportage in Zoetermeer

Een kleine impressie van diverse bruidsfotografie in o.a. Zoetermeer.
Klik hier voor meer foto's

We hebben super genoten die dag en hebben nu een fantastische herinnering aan deze dag. Leuk aspect is dat stefan met onze foto een award heeft gewonnen! Twijfel niet, Stefan maakt fantastische foto’s
— Bas & Jooske

Klassiek, romantisch of met een knipoog

Bij de bruidsreportage in Zoetermeer kunt u zelf bepalen voor welke onderdelen u een fotograaf wilt inzetten. Dit gaat helemaal in overleg met het bruidspaar en is afhankelijk van hoe u zelf uw bruiloft heeft ingedeeld. Een bruidsreportage in Zoetermeer met de ceremonie en receptie en misschien het begin van het feest met de openingsdans? Het is allemaal mogelijk. In de loop van de dag plannen we een moment voor een fotoshoot met het bruidspaar. Ook is het mogelijk om een serie portretten te maken met de verschillende gasten. U bepaalt zelf welke sfeer u wilt neerzetten. Klassieke of romantische portretten of juist foto’s met een knipoog.

Aandacht voor de details

Om een mooie reportage te maken fotografeert trouwshoot.nl bij de belangrijkste elementen van uw bruiloft. Welke dat zijn, bepaalt u zelf. Een overzicht van de dag geeft een waardevolle herinnering. Aandacht voor de details geeft de finishing touch: de ringen, het bruidsboeket, schoenen, allemaal zaken waar u in het plannen van uw bruiloft veel tijd en energie in heeft gestoken. Alles is met zorg uitgezocht en het zijn juist deze details die uw dag sfeervol maken. En ook dat zijn dingen die we vast willen leggen.


Dit kunnen jullie verwachten van
Bruidsreportage in Zoetermeer:

 bruidsfotograaf Stefan Segers

Veel ervaring

Wat vinden jullie belangrijk

Een bruidsreportage in Zoetermeer is echt mensenwerk. Graag plan ik daarom een kennismakingsgesprek met jullie. Daarin bekijken we niet alleen albums inzien, maar wordt er ook een draaiboek gemaakt en jullie wensen besproken. Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je terug zien in de foto’s? Met al deze informatie kan ik op de grote dag alle momenten vangen die voor jou van waarde zijn.

 bruidsreportage in Zoetermeer

jullie mooiste momenten

De foto's worden geweldig!

Mijn aanwezigheid op je trouwdag is onopvallend. Geforceerd poseren is niet nodig, als fotograaf zoek ik constant de mooie en oprechte momenten en plekken in bruidsreportage in Zoetermeer. Doordat jullie geen last van mij hebben kunnen jullie de hele dag genieten, en zorg ik dat de foto's geweldig worden! De foto's zijn na de bruiloft gemakkelijk te downloaden en te delen met familie en vrienden.

 Trouwalbum, huwelijksalbum, trouwshoot

trouwalbum

een tastbare herinnering

Nadat ik jullie bruidsreportage in Zoetermeer verstuurd heb ga ik direct aan de slag met het ontwerp van jullie trouwalbum. Wanneer jullie een correctieronde erbij geboekt hebben zorg ik dat het eerste ontwerp binnen 1 week bij jullie ligt zodat jullie het ontwerp kunnen inzien en waar nodig corrigeren. Hebben jullie geen correctieronde dan is het album al na zo'n drie weken klaar om overhandigd te worden! Een mooie herinnering aan jullie trouwdag, klaar om vol trots aan al je familie en vrienden te laten zien!


 bruidstaart proeven

De gaafste trouwlocaties in Zoetermeer

 

Als bruidsreportage in Zoetermeer heb ik ervaring met verschillende trouwlocaties in Zoetermeer en omgeving. In Zoetermeer zijn er prachtige trouwlocaties. De locatie heeft een grote invloed op de sfeer van jullie bruidsfotografie. Het mooiste resultaat krijg je wanneer je buiten trouwt met goed weer. Dit levert (mits er voldoende schaduw is) een prachtig licht op.

Ben je van plan te trouwen in De Sniep, Het Wapen van Zoetermeer of juist compleet iets anders?  Alles is mogelijk, en indien je vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen.


Vrijblijvend eerste gesprek

Heeft u interesse in een bruidsreportage in Zoetermeer door trouwshoot.nl? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en Stefan zijn werk en visie aan u kan tonen. Wilt u trouwshoot.nl boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld uw wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons telefonisch of via e-mail bereiken. De contactgegevens vindt u op onze website. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten op het contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam *
Naam
Trouwdatum
Trouwdatum