Trouwfotograaf uit Zoetermeer

Journalistieke trouwfoto's in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een trouwfotograaf in Zoetermeer? Dat is trouwshoot.nl uw beste keuze. Stefan is een professionele fotograaf met ruime ervaring in trouwfotografie. Van de mooiste dag van uw leven wilt u graag een mooie en blijvende herinnering. Een herinnering die u terugvoert naar deze prachtige dag. Niet alleen vlak daarna maar ook jaren later nog, decennia zelfs. Een goede trouwfotograaf in Zoetermeer weet hoe belangrijk foto’s zijn voor de herinnering. En een goede trouwfotograaf weet een prachtige reportage te maken die uitdrukking geeft aan de sfeer en het gevoel van deze speciale dag. Stefan Segers is zo’n fotograaf die perfect de essentie van de dag vast kan leggen in zijn foto’s. Een reportage van het verloop van de dag met de belangrijkste onderdelen zoals de ceremonie, het naar buiten lopen en de toast maar ook de details van het bruidsboeket, jurk en locatie. En dat gecombineerd met een prachtige shoot van het bruidspaar en de aanwezige gasten.

Impressie van de trouwfotograaf uit Zoetermeer

Een kleine impressie van diverse trouwfotografie in o.a. Zoetermeer.
Klik hier voor meer foto's

Een geweldige fotograaf die ongemerkt de mooiste momenten vastlegt. Super snel de foto’s ontvangen en wat zijn ze mooi! Enorm dankbaar!!
— Vanessa & Manuel

Locaties

Niet alleen worden de belangrijkste momenten van de dag vastgelegd, bij bruidsfotografie in Rotterdam hoort ook een fotoshoot van het bruidspaar. Een serie foto’s van jullie samen, net getrouwd, op jullie mooist. Dit kan bij de trouwlocatie of een locatie in de buurt, wat jullie willen en afhankelijk van de sfeer die jullie terug willen zien in de foto’s. Stefan Segers Fotografie komt uit de regio en is dus bekend met de mooiste plekjes in de omgeving en weet ook wat de meeste locaties te bieden hebben. Vraag hem dus ook gerust om advies.

Bruidsfotografie is maatwerk

Iedere bruiloft is anders en daarom is bruidsfotografie in Rotterdam maatwerk. Eerst maken we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we hoe jullie dag zal verlopen en zal ik wat voorbeelden laten zien. Dit gesprek is tegelijk ook handig om te bepalen of er een wederzijdse klik is. Als jullie in mij de juiste bruidsfotograaf Rotterdam voor jullie bruiloft hebben gevonden, regelen we alles tot in de puntjes. En indien je advies wilt of vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen. Door mijn ruime ervaring in bruiloften kan ik je wellicht een aantal leuke tips geven!

Dit kunnen jullie verwachten van de
trouwfotograaf uit Zoetermeer :

 Trouwfotograaf Stefan Segers

Veel ervaring

Wat vinden jullie belangrijk

Het zijn van trouwfotograaf uit Zoetermeer is echt mensenwerk. Graag plan ik daarom een kennismakingsgesprek met jullie. Daarin bekijken we niet alleen albums inzien, maar wordt er ook een draaiboek gemaakt en jullie wensen besproken. Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je terug zien in de foto’s? Met al deze informatie kan ik op de grote dag alle momenten vangen die voor jou van waarde zijn.

 Trouwfotograaf uit Zoetermeer - trouwshoot

jullie mooiste momenten

De foto's worden geweldig!

Mijn aanwezigheid op je trouwdag is onopvallend. Geforceerd poseren is niet nodig, als trouwfotograaf uit Zoetermeer zoek ik constant de mooie en oprechte momenten. Doordat jullie geen last van mij hebben kunnen jullie de hele dag genieten, en zorg ik dat de foto's geweldig worden! De foto's zijn na de bruiloft gemakkelijk te downloaden en te delen met familie en vrienden.

 trouwalbum, fotoalbum - trouwshoot

trouwalbum

een tastbare herinnering

Nadat de trouwfotograaf uit Zoetermeer jullie de trouwfoto's verstuurd heb ga ik direct aan de slag met het ontwerp van jullie trouwalbum. Wanneer jullie een correctieronde erbij geboekt hebben zorg ik dat het eerste ontwerp binnen 1 week bij jullie ligt zodat jullie het ontwerp kunnen inzien en waar nodig corrigeren. Hebben jullie geen correctieronde dan is het album al na zo'n drie weken klaar om overhandigd te worden! Een mooie herinnering aan jullie trouwdag, klaar om vol trots aan al je familie en vrienden te laten zien!


De gaafste trouwlocaties in Zoetermeer

 

 de gaafste trouwlocaties met de Trouwfotograaf uit Zoetermeer

Als trouwfotograaf in Zoetermeer heb ik ervaring met verschillende trouwlocaties in Zoetermeer en omgeving. In Zoetermeer zijn er prachtige trouwlocaties. De locatie heeft een grote invloed op de sfeer van jullie bruidsfotografie. Het mooiste resultaat krijg je wanneer je buiten trouwt met goed weer. Dit levert (mits er voldoende schaduw is) een prachtig licht op.

Ben je van plan te trouwen in Hofstede Meerzicht, Hoeve Kromwijk, of juist compleet iets anders?  Alles is mogelijk, en indien je vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen.

Vrijblijvend eerste gesprek

Het grote voordeel van deze trouwfotograaf uit Zoetermeer is dat Stefan Segers bekend is met vrijwel alle locaties. Hierdoor weet hij precies van welk standpunt hij de mooiste foto’s kan maken, hoe de lichtinval is en waar de mooie plekjes zijn.

Wilt u meer informatie over trouwshoot.nl? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. U kunt dan zijn werk bekijken en uw wensen bespreken. U kunt contact opnemen via mail of telefoon maar u kunt ook op de website uw gegevens achterlaten via het contactformulier.

 

Naam *
Naam
Trouwdatum
Trouwdatum

Eerder gemaakte reportages in Zoetermeer