bruidsfotografie op landgoed Te Werve in Rijswijk met Femke en Arjan

Wat ik zo leuk vindt aan het fotograferen van bruiloften is dat je zoveel mensen ontmoet. Er zitten geregeld ook mensen bij die zelf ook nog moeten trouwen. Wanneer deze mensen dan contact met mij opnemen vindt ik dat echt super gaaf. Zo ook de broer van Arjan die ik een paar jaar eerder de bruiloft van heb mogen vastleggen.

Femke en Arjan trouwde op 12 mei 2017. De bruidsfotografie bij landgoed te Werve in Rijswijk was in dit mooie bosrijke gebied prachtig om vast te leggen. Een dag met mooi weer en een gemoedelijke sfeer. In de avond het feest met band maakte de dag helemaal compleet. Hier een kleine selectie van de bruidsfotografie.

Stefan heeft onze dag fantastisch vastgelegd en super snel de foto’s en boek opgeleverd. Fijn contact vooraf en op de dag zelf!
— Femke en Arjan
stefan segers.png

Ga je binnenkort ook trouwen? Neem dan contact met mij op en kom een langs voor een kop koffie. Ik ben erg benieuwd naar jullie wensen.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.