Het verwerken van Loveshoot foto’s op jullie trouwkaart

Steeds meer stellen besluiten om voor de grote dag een Loveshoot te houden. Niet voor niets, want naast dat dit prachtige plaatjes oplevert van jullie samen, is het ook een leuke voorbereiding op de bruidsreportage van de dag zelf! Bij mij kunnen jullie kiezen voor een loveshoot in de studio of een loveshoot buiten op een eigen gekozen locatie. Naast dat jullie de foto’s na ontvangst aan de muur kunnen hangen en ze kunnen delen op social media, is het ook super leuk en origineel om deze te verwerken op de uitnodiging huwelijk. Een goede website hiervoor is LocoMix. Deze website heeft namelijk een grote collectie aan unieke en bijzondere trouwkaarten waarop jullie foto’s mooi verwerkt kunnen worden.

Speciale trouwkaarten voor een speciale dag

Het is jullie speciale dag, dus uiteraard willen jullie geen standaard trouwkaarten versturen. Gelukkig zijn er ook hele opvallende trouwkaarten te koop met een bijzonder verrassingseffect. Originele trouwkaarten van LocoMix zijn bijvoorbeeld de Puzzel of het Bliqje. Je leest het goed! We hebben het over een trouwkaart die verstuurd kan worden als puzzel en een ingeblikte trouwkaart. Daarnaast kunnen beide producten gepersonaliseerd worden met een opmaak naar keuze in combinatie met eigen foto’s en teksten. Hierdoor kunnen jullie de kaarten helemaal eigen maken. De foto’s in dit blog zijn mooie voorbeelden van hoe jullie trouwkaart eruit kan komen te zien.

Ook de Out of the Box, een kaart die letterlijk uit de envelop springt, is een gewaardeerde huwelijksuitnodiging. Het mooie van deze trouwkaart is dat er genoeg ruimte op beschikbaar is voor het delen van belangrijke informatie en foto’s. Door middel van een inlegkaartje is het ook mogelijk om hier de informatie op te verwerken, zodat jullie nog meer ruimte hebben voor foto’s op de kaart zelf! Daarnaast zijn er meer dan 60 ontwerpen beschikbaar voor de opmaak van de kubus en is er ook de mogelijkheid om opmaakbestanden aan te vragen voor een geheel eigen ontwerp.

De vierde tip is de Turning Card, een huwelijksuitnodiging die eindeloos kan worden doorgevouwen. Door de unieke vouwwijze van deze kaart verrassen jullie familie en vrienden met steeds meer informatie en foto’s. Ook bij deze kaart zijn er meer dan 60 ontwerpen om uit te kiezen. Zo kunnen jullie kiezen voor een romantisch ontwerp zoals de ‘Vintage Rose’, een klassiek ontwerp zoals de ‘Vintage Label’ of voor het creatieve ontwerp ‘Chalk’. 

Trouwkaarten met eigen foto’s zijn heel persoonlijk. De gasten van de trouwerij kunnen jullie liefde voor elkaar al bewonderen op de trouwkaart, zelfs al voordat de grote dag is begonnen. Willen jullie nog meer inspiratie voor bijzondere trouwkaarten waarbij het mogelijk is om foto’s van de Loveshoot erin te verwerken? Kijk dan op de website van LocoMix voor het gehele assortiment. Als jullie vragen hebben over het verwerken van Stefan Segers’ foto’s op een van de trouwkaarten, neem dan contact op met een van de medewerkers van LocoMix. Zij staan voor jullie klaar om samen perfecte trouwkaarten te ontwikkelen.

 

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.