bruidsfotografie in Scheveningen met Vanessa en Manuel

Vandaag is de grote dag van Vanessa en Manuel. Dit gezellige stel uit Zoetermeer gaan trouwen op het strand van Scheveningen. In Nederland altijd erg gewaagd om het strand te kiezen omdat je nooit weet of het weer mee gaat werken. Gelukkig hadden we vandaag prachtig weer en konden we de trouwreportage in Scheveningen gewoon doen.

Als eerste ben ik bij Manuel begonnen thuis met het aankleden. Hij was daar met de mannen en ze hielpen elkaar allemaal er netjes uit te zien. Nadat Manuel aangekleed was ben ik door gereden naar Vanessa die bij haar ouders was om aan te kleden. Toen ik aankwam zaten de dames al gezellig aan de champagne dus het feest was duidelijk al begonnen. Na een drukke voorbereiding was Vanessa klaar en werd ze opgehaald door Manuel. We zijn daarna door gereden naar de strandtent Down Under in Scheveningen waar de ceremonie plaats vond. Na de emotionele ceremonie zijn we het strand op gelopen voor de bruidsfotografie op het Scheveningen strand. Het was best druk dus heb daarom een lange lens gebruikt waardoor ik een hoop gasten uit beeld kon kaderen.

Na het diner werd het steeds bewolkter en is het uiteindelijk hard gaan regenen en bliksemen waardoor iedereen lekker naar binnen gin en het feest goed los ging. Het was een super leuke dag met veel emoties en liefde.

Heel veel geluk samen Vanessa en Manuel!

Een geweldige fotograaf die ongemerkt de mooiste momenten vastlegt. Super snel de foto’s ontvangen en wat zijn ze mooi! Enorm dankbaar!!
— Vanessa en Manuel
stefan+segers.png

Ga je binnenkort ook trouwen? Neem dan contact met mij op en kom een langs voor een kop koffie. Ik ben erg benieuwd naar jullie wensen.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.