Trouwreportage in het Wapen van Zoetermeer met Chantal en Ramon

Vandaag is het weer super mooi weer en Chantal en Ramon hebben hun bruidsfotografie in Zoetermeer. Als eerste zijn we samen met de kinderen op pad gegaan voor de trouwreportage in het Westerpark. Leuk met de cabrio even een stuk door het park rijden en dollen met de kinderen. Tijdens de trouwreportage zijn we in de schaduw van de bomen aan het werk gegaan zodat we mooi zacht licht hebben en veel kleur op de achtergrond van de zon.

Na de trouwreportage in het Westerpark zijn we gereden naar het Wapen van Zoetermeer waar de ceremonie plaats vindt. Leuk was dat er lekker veel kinderen zijn die allemaal met iets anders bezig zijn. Dat is altijd leuk op de foto. Mooi bij het Wapen van Zoetermeer is dat je zowel binnen als buiten kunt trouwen. Omdat het vandaag super mooi weer is was voor buiten gekozen, mooi onder een afdak waardoor we weer mooi Zach licht hebben. Het was een mooie en emotionele ceremonie met ook weer veel gelach. Aansluitend hebben we wat groepfoto’s gemaakt en de taart aangesneden. 

Veel geluk Chantal en Ramon

stefan+segers.png

Ga je binnenkort ook trouwen? Neem dan contact met mij op en kom een langs voor een kop koffie. Ik ben erg benieuwd naar jullie wensen.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.