Bruidsfotografie in Avifauna met Sena en Eren

Je hebt wel eens van die boekingen die net even anders zijn dan anderen. Zo ook de trouwreportage van Sena en Eren, want zij hebben hun bruidsfotografie in Avifauna gedaan.

Dit drukke bruidspaar is na de bruiloft verhuisd en hun grote droom waar gaan maken, namelijk een eigen stroopwafel fabriek in Brazilië.

Als eerste ben ik bij Sena begonnen in Rotterdam bij haar ouders thuis. Dit verliep allemaal vrij rustig waardoor ik op mijn gemak de foto’s kon maken van de jurk, ringen maar ook de make-up en aankleden. Rond de middag kwam Eren zijn vrouw halen en we zijn meteen door gereden naar de locatie voor de bruidsfotografie in Delftse Hout.

Het was echt prachtig weer waardoor je veel kleur krijgt, maar door het mooie park kan je ook weer schuilen voor de felle zon waardoor je mooi zacht licht krijgt onder de bomen en mooie kleuren op de achtergrond.

Nadat we de fotoshoot klaar hadden zijn we door gereden naar Avifauna voor de ceremonie. We kregen een mooie vogelshow te zien en wat heel leuk was, was dat tijdens het ja-woord een papegaai voorbij vloog. Na de ceremonie werden er nog speeches gegeven en werd er lekker gegeten.

Sena en Eren heel veel geluk samen en succes met de stroopwafel business.

Stefan Segers

Ga je binnenkort ook trouwen? Neem dan contact met mij op en kom een langs voor een kop koffie. Ik ben erg benieuwd naar jullie wensen.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.