4 tips voor trouwlocaties in Dubai

Wanneer je gaat trouwens is een van de vragen vaak wat zal het weer gaan doen. In Nederland kan je er niet altijd van uit gaan dat het droog is laat staan zonnig. Daarom gaan vele bruidsparen maar het buitenland om te trouwen. Ik ben daarom naar Dubai afgereid om eens te kijken wat goede plekken zijn om te trouwen.

Een ding is zeker en dat is dat in Dubai het weer goed is en dat echt alles mogelijk is! Voor elk budget is er wel iets te bedenken.

Hotels

Veel hotels hebben een speciaal wedding arrangement. Hierbij wordt echt alles voor je uit handen genomen. Ik zat in bijvoorbeeld het Sheraton hotel waar ze dit onder andere ook aanbieden. De hotels in Dubai hebben ook erg mooie inrichting en eigenlijk is alles mooi dus daar kan het niet fout gaan. 

Ik ben ook in de avond gaan kijken op Level 43 Sky Lounge in de avond. Deze hippe lounge op de 43e verdieping van het Four Points Hotel. Hier heb je een open lucht bar met dj en een prachtig uitzicht over Dubai. Hier kun je een perfect feest organiseren met al je familie en vrienden.

Love shoot op de Burj Kalifa

Wat is nou mooier dan met je geliefde op de hoogste toren van de wereld een fotoshoot te doen. Het is best wel druk maar door gebruik te maken van een lange lens kan je alle mensen weg snijden. Je hebt in ieder geval echt een schitterend uitzicht wat onvergetelijke foto's geeft. Maar niet alleen bovenaan de toren is het gaaf maar ook beneden kan het heel mooi zijn om foto's te maken met op de achtergrond de Kalifa. In de avond heb je ook de mooie fonteinshow wat een speciaal effect geeft op de foto.

 

Trouwfeest in Dubai op het strand

Het is lekker warm in Dubai en je hebt ook vele stranden. Een heel gaaf strand is de Barasti Beach. Je zit op het strand naast heel veel hoge torens wat een onwijs gaaf uitzicht geeft. Voor de fotoshoot kan dit ook heel mooi zijn.
Niet alleen de fotoshoot is leuk om daar te doen maar je kan ook het bruidsfeest doen. Prachtig om de zon onder te zien gaan op het strand en daar met familie en vrienden lekker te eten en te feesten.

Het Barasti strand ligt aan het begin van de Palm Island. Je zou tussendoor ook foto's kunnen maken van de Sky Line van Dubai wat een heel gaaf resultaat geeft. Daarna kun je meteen weer terug naar het strand en verder feesten.

Oude centrum van Dubai 

Er is echt veel te zien in het mooie nieuwe Dubai en er is heel veel glitter en glamour. Ooit is het begonnen in het oude centrum wat nog steeds bestaat in de oude stijl. Dit is ook erg leuk om te zien en foto's te maken. Je ziet hier minder hoogbouw en je hebt het idee dat bij in de filmset van Aladin loopt. Al die huizen zijn echt prachtig gemaakt. Het oude deel licht ook naast "the creek". Deze drukke rivier die door de stad heen loopt met vele bootje geeft bijna een Venetie gevoel. 

stefan+segers.png

Voor foto's is er dus erg veel te zien in Dubai en wie weet wil jij ooit eens daar trouwen of misschien wel een loveshoot maken. Mocht je daar meer informatie over willen hebben neem dan contact met me op en wie weet gaan we samen deze belevenis vastleggen.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.