trouwreportage in de sneeuw met Naomi en Maurice

De eerste bruiloft voor 2018 is vandaag op 3 maart en het heeft gesneeuwd! Super leuk om zo’n trouwreportage te mogen vastleggen. Vandaag trouwen Maurice en Naomi en ik ben als eerste gestart bij Maurice tijdens het aankleden. Bij mannen gaat dat altijd lekker snel en daardoor kon ik meteen door naar Naomi die nog in de make-up gezet werd. Het mooie daarvan is dat ik tijd heb om tussendoor detail foto’s te maken van bijvoorbeeld de trouwjurk, de schoenen maar ook de ringen. Terwijl ik daarmee bezig bent gebeurd er van alles om me heen dus ik probeer dit altijd in de gaten te houden.

Na de ontmoeting zijn we naar het stadhuis van Leidschendam gereden voor de ceremonie. Deze prachtige locatie heeft veel grote ramen in de trouwzaal waardoor je mooi licht hebt.

Omdat het gesneeuwd had en het niet al te warm was zijn we voor de fotoshoot gereden naar Lijm & Cultuur in Delft. Deze oude fabriek is perfect voor mooie industrieel foto’s en vandaag scheen heel mooi de zon dus dat was prachtig! Omdat het droog was en een mooie zon scheen zijn we toch nog even naar Delftse Hout gereden voor een paar foto’s in het park.

Na de fotoshoot zijn we naar restaurant 1892 gereden in Zoetermeer waar de taart werd aangesneden en een heerlijk diner werd geserveerd.


stefan+segers.png

Nieuwsgierig geworden?

Zijn jullie nieuwsgierig geworden en benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we al jullie wensen bespreken. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten op het contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.