de trouwreportage in het Westland van Sander en Maud

Het is eind maart en er is een hele gave trouwreportage in het Westland vandaag. Het is niet heel warm maar het is droog en rustig weer en ik ben op weg naar Sander en Maud in het Westland. Ik ben ook op de bruiloft van de broer van Sander geweest en dat was al een groot feest dus voor vandaag zal er zeker een hoop gebeuren.

Sander zit in het licht en geluid en er is een spetterend feest in de planning. Maar eerst nog even trouwen en de foto’s maken. En dat heeft Sander ook niet klein aangepakt :)

Na het aankleden en de ontmoeting zijn we gereden naar restaurant Bavette in Maasland. Dit is het favoriete restaurant van het bruidspaar en daar zijn we uitgenodigd om te lunchen en daar ook foto’s te maken. Dit restaurant is een oude boerderij met koeien die ze ook gebruiken voor in het restaurant. Na een heerlijke lunch zijn we wat foto’s daar gaan maken met de kinderen en Sander en Maud zelf.

We zijn verder gereden naar Fort 1881 om daar nog wat foto’s te maken. Omdat we wat kort in de tijd zaten zijn we daarna meteen door gereden naar de Noviteit voor de ceremonie. Op deze locatie heeft het bruidspaar elkaar leren kennen en daarom wilde ze hier graag trouwen. Sander had de hele locatie omgebouwd met lichten, een loper en witte stoelen waardoor er een mooie sfeer ontstond. Bij de zoen kwam er vuurwerk in de zaal!!

Als laatste zijn we allemaal naar de Olsthoorn Ranch gereden waar de taart werd aangesneden en later ook een food truck festival voor alle gasten. Iedereen kent Sander als groot feest en alles uit de kast halen en dit FoodTruck festival was zeker geslaagd maar men had er meer van verwacht. De grap is dat dit precies is wat Sander hoopte omdat op een gegeven moment een video werd afgespeeld waarin werd verteld dat iedereen het bruidspaar moest volgen. Heel spannend want niemand had enig idee wat er zou gebeuren. 

Na een paar minuten lopen kwamen we in een grote kas die omgebouwd was naar een complete discotheek met alles erop en eraan! Echt onwijs gaaf gemaakt en voor mij super met al dat mooie licht :)

Het was een heerlijk feest en we zijn door gegaan tot de late uurtjes.


Nieuwsgierig geworden?

stefan+segers.png

Lijkt jullie zo’n gave bruiloft ook iets en zijn jullie benieuwd wat ik daarin kan betekenen? Kom dan eens gezellig langs op de koffie en dan nemen we jullie dag door. Neem gerust contact op via het forumlier en dan maken we even een afspraak op kantoor.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.