Bruidsfotografie Delft

Als bruidsfotograaf in Zuid-Holland kom ik geregeld in Delft voor een trouwreportage. Ik ken de binnenstad als geen ander en weet de mooiste plekken te vinden. Op jullie mooiste dag ben ik dan ook een hele goede keuze voor een prachtige reportage van alles wat voor jullie belangrijk is. De sfeer, de emoties, de gasten, de locatie, de details en natuurlijk van het bruidspaar zelf.

De gaafste trouwlocaties in Delft

Als trouwfotograaf in Delft en omstreken heb ik ervaring met verschillende trouwlocaties in Delft en omgeving. In Delft zijn er prachtige trouwlocaties. De locatie heeft een grote invloed op de sfeer van jullie bruidsfotografie. Het mooiste resultaat krijg je wanneer je buiten trouwt met goed weer. Dit levert (mits er voldoende schaduw is) een prachtig licht op.

Ben je van plan te trouwen in Hotel Johannes Vermeer, De Lindenhof, of juist compleet iets anders?  Alles is mogelijk, en indien je vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen.

bruidsfotografie Delft centrum

Bekend met de omgeving

Stefan Segers is als bruidsfotograaf voor Delft en omgeving zeer goed bekend in de omgeving en met de meeste locaties. Dit maakt hem zeer geschikt als bruidsfotograaf in Delft. Hij weet als geen ander hoe de lichtinval van de locaties is, vanaf welke plaats de mooiste foto’s te maken zijn en waar de mooiste plekjes zijn. Een fotograaf die precies weet wat hij kan verwachten en wat hij wil bereiken. Zo krijgt u de mooiste foto’s van uw mooiste dag. Een blijvende herinnering aan uw bruiloft die u ook jaren later nog met veel plezier zult bekijken.

 

Bespreken van uw wensen

Boekt u Stefan Segers als bruidsfotograaf in Delft dan beginnen we met een afspraak om uw wensen te bespreken. U heeft vast ideeën wat u wilt met betrekking tot de foto’s en waarschijnlijk weet u ook hoe de dag er uit zal zien. Wat betreft de locaties maar ook de stijl en sfeer die u wenst u uw bruiloft. Romantisch, klassiek, modern of bohemian? Wat u ook wenst, trouwshoot kan er mee uit de voeten. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek. U vindt onze contactgegevens op de website.

fearless, wpja, wedison logo
 

Dit kunnen jullie verwachten van mij verwachten:

Bruidsfotograaf Stefan Segers

Veel ervaring

Wat vinden jullie belangrijk

Bruidsfotografie in Delft is echt mensenwerk. Graag plan ik daarom een kennismakingsgesprek met jullie. Daarin bekijken we niet alleen albums inzien, maar wordt er ook een draaiboek gemaakt en jullie wensen besproken. Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je terug zien in de foto’s? Met al deze informatie kan ik op de grote dag alle momenten vangen die voor jou van waarde zijn.

Trouwfotograaf regio Delft

jullie mooiste momenten

De foto's worden geweldig!

Mijn aanwezigheid op je trouwdag is onopvallend. Geforceerd poseren is niet nodig, als bruidsfotograaf in Delft zoek ik constant de mooie en oprechte momenten. Doordat jullie geen last van mij hebben kunnen jullie de hele dag genieten, en zorg ik dat de foto's geweldig worden! De foto's zijn na de bruiloft gemakkelijk te downloaden en te delen met familie en vrienden.

Trouwalbum, huwelijksalbum, trouwshoot

trouwalbum

een tastbare herinnering

Nadat ik de trouwfoto’s aan jullie verstuurd heb ga ik direct aan de slag met het ontwerp van jullie trouwalbum. Wanneer jullie een correctieronde erbij geboekt hebben zorg ik dat het eerste ontwerp binnen 1 week bij jullie ligt zodat jullie het ontwerp kunnen inzien en waar nodig corrigeren. Hebben jullie geen correctieronde dan is het album al na zo'n drie weken klaar om overhandigd te worden! Een mooie herinnering aan jullie trouwdag, klaar om vol trots aan al je familie en vrienden te laten zien!


Bruidsfotograaf Stefan Segers

bruidsfotograaf Stefan Segers

Sinds 2008 ben ik werkzaam als professionele fotograaf. De afgelopen jaren heb ik een groot aantal bruiloften in Nederland en het buitenland mogen fotograferen waardoor ik behoorlijk wat ervaring heb opgedaan. De eerste opleiding die ik heb afgerond is grafisch ontwerper, vervolgens ben ik doorgegaan met de fotovakschool en heb ik mijn studie vervolgd bij de beste bruidsfotografen ter wereld.

Intussen heb ik van mijn hobby mijn full-time job gemaakt en heb ik met mijn jarenlange ervaring verschillende adembenemende bruidsreportages mogen maken. Door de jaren heen heb ik verschillende internationale Awards voor bruidsfotografie gewonnen. Met trots kan ik zeggen dat mijn klanten erg tevreden zijn over mijn werk!

meer over mij - neem direct contact met me op


Bekijk hier andere bruiloften uit Delft


★★★★★ De natuurlijke manier van fotograferen is wat ons zo ontzettend aansprak. Stefan weet op HET juiste moment de klik te geven, waardoor je ontzettend leuke en spontane foto's krijgt en je eigenlijk niet eens in de gaten hebt dat ze worden genomen.  Alex en Evelyn

★★★★★

De natuurlijke manier van fotograferen is wat ons zo ontzettend aansprak. Stefan weet op HET juiste moment de klik te geven, waardoor je ontzettend leuke en spontane foto's krijgt en je eigenlijk niet eens in de gaten hebt dat ze worden genomen.

Alex en Evelyn

Kosten op maat

De kosten voor jullie bruidsfotografie zijn heel makkelijk te berekenen. Je kunt kiezen voor fotografie zonder album. Richtprijs: 1250,-. Of jullie kiezen voor het totaalpakket welke je kunt uitbreiden. Deze heb je al vanaf 1699,-.

Het totaalpakket bevat:

 • mij, om persoonlijk je dag vast te leggen

 • online, met een wachtwoord beveiligde galerij

 • zoveel foto's als nodig jullie verhaal te vertellen

 • eerste overleg

 • 1,5 dag nabewerking van de beelden

 • tussen de 400-600 bewerkte hoge resolutie foto's

 • volledige dag professioneel ontwerp van het trouwalbum

 • 25x25cm trouwalbum met 40 pagina's

 • alle bedragen zijn inclusief B.T.W.

 • reistijd en reiskosten inbegrepen


Check mijn beschikbaarheid

De meeste bruidsparen leggen mij 1 jaar van te voren vast voor hun bruiloft. Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en ik meer werk en visie aan jullie kan tonen. Willen jullie mij boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld jullie wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met me op om een afspraak te maken. Ik ben telefonisch of via e-mail te bereiken.