Bruidsfotograaf in Amersfoort

Je bent samen met de liefde van je leven en gaat binnenkort in Amersfoort trouwen. Globaal heb je al in je hoofd hoe de mooiste dag van jullie leven er uit zal komen te zien. Amersfoort kent velerlei romantische trouwlocaties waar jullie bruiloft een onvergetelijke dag zal worden. Maar ook na de bruiloft wil je ultiem kunnen nagenieten van de bruiloft. En hoe kan dat nou beter dan met mooie beelden van die dag?

Wat anderen zeggen over mij

Bruidsfotograaf in Amersfoort - trouwshoot Stefan Segers

Fotografie op maat

Bruidsfoto’s zijn het mooist wanneer ze op de juiste, spontane, momenten worden gemaakt. Door jaren ervaring met bruidsfotografie weet ik welke momenten ik vast moet leggen en kan ik de meest ontroerende en mooi momenten op de foto zetten. Geen één bruiloft is hetzelfde, hierom nemen we van tevoren tijdens het intakegesprek samen de dag door en kunnen jullie wellicht nog inspiratie op doen. Ook bespreken we jullie wensen zodat we beiden op één lijn zitten en de trouwfoto’s naar jullie wens zullen zijn. Zo hoef je je tijdens de bruiloft geen zorgen te maken over de foto’s.

De foto’s zullen op elke locatie even mooi worden. Of jullie nou foto’s op het strand willen of feestfoto’s van het feest ‘s avonds. Op deze momenten kan er veel belichting of juist weinig belichting zijn. Als professionele fotograaf is het mogelijk om onder alle omstandigheden te fotograferen en de mooiste effecten te creëren. Zo staan alle mooie herinneringen op de foto.

trouwshoot-awards-logos.jpg
 
trouwshoot hoge kwaliteit foto’s

Hoge kwaliteit foto’s

Het inhuren van een bruidsfotograaf zorgt er in de eerste plaats voor dat je tijdens je huwelijk geen zorgen hoeft te maken over het vastleggen van deze dag. Op de trouwdag heb je genoeg te regelen en hoor je te genieten van jullie speciale dag. Daarnaast ben je ook verzekerd van mooie foto’s. Door mijn ervaring worden de meest bijzondere momenten vastgelegd, die je zelf niet had gefotografeerd. Van tevoren spreken we samen af welke gelegenheden jullie gefotografeerd willen hebben. Vaak is dit tot het diner of het einde van het feest. Wanneer het feest eindigt om acht uur zal de fotografie niet stoppen op dat tijdstip maar wanneer het feest daadwerkelijk afgelopen is. Het is immers het leukst als de hele dag wordt vastgelegd.

trouwshoot trouwalbums

Trouwalbum

Wanneer de bruiloft is geweest, zullen de mooiste foto’s worden uitgezocht. Ik kies de foto’s die het best het verhaal van de dag vertellen. Vervolgens bewerk ik deze en voeg ik ze samen tot een trouwalbum. Na ongeveer één week zal het ontwerp van het album af zijn. Als je kiest voor een correctieronde, ontvang je een concept album die nog aangepast kan worden. Als het album af is, kunnen jullie je bruiloft herbeleven met een kwalitatief hoogwaardig fotoalbum van jullie trouwerij.  


Bruidsfotograaf Stefan Segers

Bruidsfotograaf in Amersfoort Stefan Segers van trouwshoot.nl

Ik ben begonnen als bruidsfotograaf in 2008. Sinds die tijd heb ik een hoop bruiloften in Nederland en het buitenland mogen fotograferen waardoor ik behoorlijk wat ervaring heb opgedaan. De eerste opleiding die ik heb afgerond is grafisch ontwerper, vervolgens ben ik doorgegaan met de fotovakschool en heb ik mijn studie vervolgd bij de beste bruidsfotografen ter wereld.

Intussen heb ik van mijn hobby mijn full-time job gemaakt en heb ik met mijn jarenlange ervaring verschillende adembenemende bruidsreportages mogen maken. Door de jaren heen heb ik verschillende internationale Awards voor bruidsfotografie gewonnen. Met trots kan ik zeggen dat mijn klanten erg tevreden zijn over mijn werk!.

meer over mij - neem direct contact met me op


Bekijk hier andere bruiloften


XH111104.RAF

★★★★★

Stefan is een hele fijne fotograaf, maakt supermooie foto's en heeft heel veel leuke originele ideeën. En zorgt dat je als bruidspaar heel erg op je gemak voelt. Wij zijn erg tevreden over hem en bevelen hem zeker aan!

Janet en Yu

Kosten op maat

De kosten voor jullie bruidsfotografie zijn heel makkelijk te berekenen. Je kunt kiezen voor fotografie zonder album. Richtprijs: 1250,-. Of jullie kiezen voor het totaalpakket welke je kunt uitbreiden. Deze heb je al vanaf 1699,-.

Het totaalpakket bevat:

  • mij, om persoonlijk je dag vast te leggen

  • online, met een wachtwoord beveiligde galerij

  • zoveel foto's als nodig jullie verhaal te vertellen

  • eerste overleg

  • 1,5 dag nabewerking van de beelden

  • tussen de 400-600 bewerkte hoge resolutie foto's

  • volledige dag professioneel ontwerp van het trouwalbum

  • 25x25cm trouwalbum met 40 pagina's

  • alle bedragen zijn inclusief B.T.W.

  • reistijd en reiskosten inbegrepen


Check mijn beschikbaarheid

De meeste bruidsparen leggen mij 1 jaar van te voren vast voor hun bruiloft. Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en ik meer werk en visie aan jullie kan tonen. Willen jullie mij boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld jullie wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met me op om een afspraak te maken. Ik ben telefonisch of via e-mail te bereiken.