bruidsfotografie Vida in Bergschenhoek met Marcella en Kevin

Voor vandaag weer een leuke bruiloft en het is goed warm vandaag. Het is de grote dag van Kevin en Marcella. Dit leuke stel uit Zoetermeer gaat trouwen bij Vida in Bergschenhoek.

Ik ben begonnen bij Kevin thuis die zich ging aankleden. Hij was al een beetje zenuwachtig, maar door lekker met hem te praten en hem op zijn gemak te stellen liet hij alles los en kon ik mooie foto's maken van hem. Nadat Kevin er klaar voor was ben ik door gereden naar Marcella die bij haar ouders thuis in de make-up ging. Het was daar een dolle boel met de familie en er gebeurde veel om me heen om vast te leggen. Marcella werd door Kevin opgehaald in een mooie old-timer en we zijn meteen gereden voor de bruidsfotografie in het Westerpark Zoetermeer.

Het nichtje en de zus van Marcella waren ook mee gekomen en daar hebben we ook leuke foto's mee gemaakt. De fotoshoot hebben we in het deel gemaakt vlak bij de Golfbaan en zijn daarna naar de andere kant van het park gereden waar het paard van Marcella heen kwam. Marcella is gek op haar paard en die hebben we uiteraard ook op de foto gezet. Nadat we klaar waren met de bruidsfotografie in het Westerpark Zoetermeer zijn we de auto in gestapt op weg naar Vida in Bergschenhoek.

Marcella had deze mooie locatie heel gaaf aangekleed met accessoires waardoor de bruidsfotografie bij Vida in Bergschenhoek heel gaaf zou worden. Het was een emotionele ceremonie. Na de mooie ceremonie zijn we met z'n alle over een loopbrug gegaan naar een ander deel op het terrein waar de taart werd aangesneden met de toast en de receptie was. Hier hadden we ook mooi de tijd voor groepsfoto's met familie en vrienden.

Na de receptie zijn we naar aan ander gedeelte gelopen op het terrein waar het diner/bbq was met aansluiten een ijscoman. Binnen in de zaal werd ook het feest gehouden wat ook een dolle boel was. Leuk idee was dat het bruidspaar een grote fotolijst/Polaroid had gemaakt waarmee ze door de zaal liepen en zo met iedereen op de foto konden. Het was echt een super leuke dag en dat zie je ook terug in de foto's.

Marcella en Kevin, heel veel geluk samen!


bruidsfotograaf Stefan Segers

Hebben jullie ook een spetterend feest in de planning? Kom dan een keer langs op de koffie. Ik ben erg benieuwd naar jullie trouwdag en wat voor feest jullie willen organiseren. Uiteraard is bellen ook mogelijk op telefoon 065-3338796.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.