Destination wedding op Mallorca - Wesley en Stephanie

Trouwen in het buitenland, of wat ze in het Engels altijd zeggen een Destination Wedding, is iets dat veel mensen wel graag zouden willen doen en zo ook Wesley en Stephanie. Ze wilde zeker zijn dat ze mooi weer hadden op de bruiloft en zijn daarom op zoek gegaan naar een warme buitenlandse optie. Ze zijn uitgekomen in Spanje op het eiland Mallorca voor hun bruidsfotografie.

Het weer was zoals we al hadden gehoopt super goed. Een paar kleine wolkjes aan de lucht maar heerlijk warm. Dit gaf op de foto lekker veel kleur!

Het bruidspaar had een compleet appartementen complex afgehuurd voor alle vrienden en familie die naar de bruiloft kwamen zodat iedereen gemakkelijk bij elkaar was. Naast dat het gemakkelijk was, was het ook heel gezellig.

Eenmaal aangekomen op het eiland ben ik met de ceremoniemeester en het Wesley en Stephanie op zoek gegaan naar de mooiste plekken voor de fotoshoot en hebben we de dag helemaal doorgelopen zodat ik precies wist wat er ging gebeuren en waar ik allemaal heen zou gaan. In de avond zijn we met z'n alle gezamenlijk gaan eten en er een lange avond van gemaakt.

Op de grote dag heeft de ceremoniemeester Alex een pool-game georganiseerd na het ontbijt voor alle gasten om de ochtend gezellig in te luiden. Stephanie ging zich voorbereiden voor de grote dag en Wesley ging zich ook aankleden.

Alle gasten zijn naar het strand gelopen samen met Wesley zodat ze daar op Stephanie zouden wachten die kwam met paard en wagen. Bij de ontmoeting hadden we nog net even tijd om een gave groepsfoto te maken in de baai en aansluiten zijn we op pad gegaan voor de bruidsfotografie op Mallorca.

Een kleine impressie van de dag. Dit zijn beelden van mijn drone en van de gasten (gemaakt met telefoons)

In de haven hebben we mooie foto's te maken aan het water op de rotsen maar ook in het park. Het bruidspaar had ook een speedboot gehuurd om mee te varen dus daar heb ik ook leuke foto's van gemaakt vanuit de lucht met mijn Drone. Dit geeft echt hele spectaculaire beelden.

Met de boot zijn ze komen varen naar de het plaatsje Andratx waar ze naar Villa Italia zijn gewandeld met alle gasten waar alles ging plaatsvinden de rest van de dag.

Het was een warme en emotionele ceremonie welke werd afgesloten met het gooien van het bruidsboeket. Tijdens het eten was er veel lol aan tafel en zijn we tussendoor wat groepsfoto's gaan maken op het dak tijdens de zonsondergang. Vervolgens liep het diner langzaam over naar het feest dat in de kelder werd gegeven en helemaal los ging.

Voor mij was dit een onwijs leuke ervaring om te spelen met het hard licht tijdens de bruidsfotografie op Mallorca en het zachte licht in de avond en de verlichting op het feest. Daardoor heb ik een heel gevarieerde reportage kunnen maken die een hele gave weergave geeft van deze mooie dagen.

Wesley en Stephanie heel veel geluk samen!


Heb je ook plannen om in het buitenland te gaan trouwen? Denk je ook aan zo'n mooie zonnige locatie als Mallorca, Ibiza, Toscane? Een Destination Wedding is echt leuker dan je denkt en hoeft niet heel duur te zijn. Neem dan eens gerust contact met me op en dan kunnen we samen kijken of ik iets voor jullie mooiste dag kan betekenen.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.