Trouwen in het buitenland

Destination Wedding

Ik ben geregeld in het buitenland te vinden met camera. Ik heb genoeg ervaring om vast te leggen tijdens deze fantastische reis. Een aantal van mijn favoriete bestemmingen voor trouwreportages zijn: Italië, Duitsland, Ibiza, Dubai, IJsland, Lapland. Wanneer jullie een fotograaf ‘uit eigen land’ meenemen, dan scheelt dat bovendien een hoop risico’s.

Heel belangrijk is dat jullie Destination Wedding op de mooist mogelijke manier wordt vastgelegd. En dan nog het liefst door een bruidsfotograaf met een hoop ervaring. Hij weet als geen ander hoe hij met licht moet spelen op de verschillende locaties. Kom eens langs op de koffie om kennis te maken. Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen. Ik vertel graag alle prachtige opties voor jullie mooiste dag!

Ik reis graag naar verschillende landen en hou erg van de verschillende culturen en licht dat je in het buitenland vindt. Dit geeft zoveel variatie in foto's en dat is voor jullie bruiloft ook super gaaf! Niets is leuker om mensen op de foto te zetten en daarom kan het ook heel gaaf zijn om met jullie mee te reizen en niet alleen de bruiloft vast te leggen maar ook de reis naar toe.

Een aantal van mijn favoriete Destination Weddings

Waarom een fotograaf uit Nederland

Een fotograaf uit Nederland op jullie bruiloft werkt heel makkelijk. Dit omdat je veel makkelijker contact met elkaar hebt voor de bruiloft maar ook na de bruiloft wanneer het album gemaakt wordt. Mochten er aanpassingen zijn kan dit veel sneller geregeld worden. Een bruidsfotograaf uit eigen land hoeft niet duur te zijn. De reiskosten en het verblijf zijn namelijk de enige kosten die jullie extra betalen naast de standaard lage standaardpakket; kortom ook de genoemde pakketprijzen gelden voor jullie dag in het buitenland.

Tips voor trouwen in het buitenland

Ben je van plan in het buitenland te trouwen en zoek je inspiratie? Bekijk hier mijn tips in verschillende landen. Ik ben naar diverse locaties geweest waar je perfecte foto’s kunt maken maar ook super mooie trouwlocaties. Jullie Destination Wedding wordt helemaal compleet met deze tips.

Weddingplanner

Wanneer je in het buitenland wilt gaan trouwen moeten er veel zaken geregeld worden die je niet zo snel zou bedenken. Je kan alles uiteraard zelf regelen, maar om de rust erin te houden kun je ook samen werken met een weddingplanner. Dit is een professional die veel ervaring hebben met de organisatie van een bruiloft. Met een weddingplanner bedenk je wat je allemaal graag wilt zoals locaties, thema, eten, verblijf, tickets (als dat nodig is). Samen met de weddingplanner maak je een lijst en deze is de basis voor de bruiloft. Op de dag zelf wil je geen zorgen maken en wil je kunnen genieten samen met vrienden en familie van de bruiloft.

Stel jullie willen graag trouwens in Ibiza, maar jullie hebben geen idee waar jullie en de gasten moeten verblijven, wat voor eten wil je en wie kan goede kwaliteit eten bieden. Een feest op Ibiza lijkt jullie ook gaaf, maar welke DJ laat je komen en hoe zit het verder met licht en geluid? Dit zijn maar een paar kleine voorbeelden waar je allemaal mee bezig moet zijn. Een weddingplanner die gespecialiseerd is in een bepaalde locatie zoals Ibiza is dan de beste oplossing want deze heeft goede afspraken met diverse leveranciers waardoor je goede prijzen betaald voor top kwaliteit. Een echte specialist is Marion van otherwizeweddings.nl. Zij is echte specialist en verzorgt jullie een prachtige Ibiza Wedding. Ze kent het eiland op haar duimpje en neemt jullie graag maar naar de mooiste locaties zodat jullie een keuze kunnen maken wat er binnen jullie budget valt.

Is trouwen op Ibiza een echte droom voor jullie zou ik zeker contact met Marion opnemen. Zij kan ook vertellen wat de voordelen zijn als je een fotograaf (zoals ik) uit Nederland mee neemt naar Ibiza.


Bruidsfotograaf Stefan Segers

Destination Wedding photographer Stefan Segers

In 2008 ben ik gestart als professionele bruidsfotograaf. Sinds die tijd heb ik een groot aantal bruiloften in zowel Nederland als het buitenland mogen fotograferen waardoor ik behoorlijk wat ervaring heb opgedaan. Na mijn middelbare school ben ik door gaan studeren als grafisch ontwerper en daarna ben ik naar fotovakschool gegaan. Vervolgens heb ik mijn studie vervolgd bij de beste bruidsfotografen ter wereld.

Intussen heb ik van mijn hobby mijn full-time job gemaakt en heb ik met mijn jarenlange ervaring verschillende adembenemende bruidsreportages mogen maken. Door de jaren heen heb ik verschillende internationale Awards voor bruidsfotografie gewonnen. Met trots kan ik zeggen dat mijn klanten erg tevreden zijn over mijn werk!

meer over mij - neem direct contact met me op


Kosten op maat

★★★★★  Stefan is een hele prettige fotograaf. Neemt de tijd om alles door te spreken en heeft leuke ideeën. Het album is super geworden. Een hele mooie herinnering na zo'n mooie dag.

★★★★★

Stefan is een hele prettige fotograaf. Neemt de tijd om alles door te spreken en heeft leuke ideeën. Het album is super geworden. Een hele mooie herinnering na zo'n mooie dag.

De kosten voor jullie bruidsfotografie zijn heel makkelijk te berekenen. Je kunt kiezen voor fotografie zonder album. Richtprijs: 1250,-. Of jullie kiezen voor het totaalpakket welke je kunt uitbreiden. Deze heb je al vanaf 1699,-.

Het totaalpakket bevat:

  • mij, om persoonlijk je dag vast te leggen

  • online, met een wachtwoord beveiligde galerij

  • zoveel foto's als nodig jullie verhaal te vertellen

  • eerste overleg

  • 1,5 dag nabewerking van de beelden

  • tussen de 400-600 bewerkte hoge resolutie foto's

  • volledige dag professioneel ontwerp van het trouwalbum

  • 25x25cm trouwalbum met 40 pagina's

  • alle bedragen zijn inclusief B.T.W.

** Reiskosten en verblijf zijn in overleg

Check mijn beschikbaarheid

De meeste bruidsparen leggen mij 1 jaar van te voren vast voor hun bruiloft. Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en ik meer werk en visie aan jullie kan tonen. Willen jullie mij boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld jullie wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met me op om een afspraak te maken. Ik ben telefonisch of via e-mail te bereiken.