bruidsfotografie in de oudste kerk van Amsterdam - Mary en Jasper

Als bruidsfotograaf kom ik op de mooiste plekken van Nederland en in het buitenland. Een van mijn favoriete plekken is Amsterdam. Dit is niet alleen omdat het er prachtig is, maar ook de sfeer die het met zich mee brengt. Vandaag ben ik de bruidsfotograaf in Amsterdam op de bruiloft van Mary en Jasper.

Jasper was kleedde zich aan bij een vriend van hem en Mary was thuis in de voorbereidingen. Na de first look zijn we meteen op pad gegaan om de trouwreportage te maken in het Amsterdamse bos. Hartstikke leuke locatie waar we eerst zo'n 20 minuten met de kinderen erbij de fotoshoot hebben gemaakt. De zus van Mary heeft de kinderen vervolgens mee genomen en zijn wij verder gegaan met de bruidsfotografie. We zijn ook op de wallen geweest en oude Zeedijk om foto's te maken wat erg leuk is tussen alle toeristen.

We zijn vanaf de wallen naar de Sint Olofskapel gelopen waar de ceremonie plaats vond. Dit is de oudste kerk van Amsterdam en prachtig gerestaureerd.

Na de ceremonie met iedereen in 2 rondvaart boten gestapt om door de grachten te varen. Op de boot hebben we ook de taart aangesneden en de toast gedaan. Er was ook nog tijd voor wat stukjes en zo was de rondvaart weer snel voorbij.

Eenmaal terug in de Sint Olofskapel stonden alle tafels mooi gedekt en was het tijd voor het diner wat werd afgesloten met een borrel die over liep naar het feest.

Mary is half Iers en veel gasten waren uit Ierland over gekomen en daarom speelde de band in het eerste deel van de avond allemaal Ierse nummers. Wat heel gaaf is om te zien is dat de Ieren meteen opstaan en heftig gaan dansen waardoor de sfeer meteen gezet is. Dit ging lekker door en vervolgens kwam de band na de pauze terug en waren ze omgekleed om vervolgens Nederlandse smartlappen muziek te spelen. Dat was echt een hele gave overgang en letterlijk iedereen bleef heel de avond lekker dansen.

Helaas was het rond 01.00 uur weer afgelopen en ben ik met een voldaan gevoel weer naar huis gereden.

Mary en Jasper, heel veel geluk samen!

Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we al jullie wensen bespreken.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.