De trouwauto: het onmisbare detail van  een bruiloft 

Trouwen: een super speciale gebeurtenis in je leven. Bij zo’n prachtige feestelijke dag kan een mooie  trouwauto natuurlijk niet ontbreken. Het vinden van de juiste trouwauto is vaak al een uitdaging. Er  is namelijk zo veel keuze. Ga je voor een oldtimer trouwauto, of toch voor een sportieve trouwauto?  Om de trouwauto helemaal compleet te maken, moet hij mooi versierd worden. Ook Trouwauto  versiering uitkiezen is niet altijd even gemakkelijk door het gigantische aanbod, maar dat maakt het  niet minder leuk. In deze blog vind je een aantal praktische tips voor het kiezen van een trouwauto  en de bijbehorende trouwauto decoratie

Soorten trouwauto’s 

Ga je voor een moderne supercar, of toch voor de tijdloze oldtimer? Vaak ligt de keuze tussen deze  twee opties. Om hier een keuze in te kunnen maken is het belangrijk om te weten wat het thema van  de bruiloft is. Als je dat weet, kun je al snel bepalen of het een oldtimer wordt met een nostalgische  uitstraling, of toch een super strakke, moderne sportwagen.  

Vanuit hier moet je dan wel nog specifiek bedenken welke trouwauto het wordt. Hiervoor kun je bij  verschillende specialisten terecht. Voor een mooie klassieke trouwauto oldtimer in Zuid-Holland kun  je bijvoorbeeld terecht bij de volgende leveranciers.

Willy’s Trouwauto’s
Uniek aanbod aan luxe trouwauto's. Maak uw trouwdag helemaal compleet. Trouwauto vanaf €250,- Unieke witte bussen. Auto's in eigen beheer. Persoonlijke aandacht.
Adres: Oud Camp 19, 3155 DL Maasland
Telefoon: 010 470 1640

Trouw Auto’s Route 66
Trouwauto's Route 66 bestaat uit een team dat erg houdt van oldtimers en wij willen graag iedereen mee laten genieten van de schoonheid van de jaren ’50 en eerder.
Adres: Turfschipper 66, 2292 JB Wateringen
Telefoon: 06 11285319

Voor een sportieve trouwauto kun je beter terecht bij  bijvoorbeeld of bij de volgende leveranciers:

Trouwauto Het Groene Hart
Ben jij opzoek naar een luxe en sportieve trouwauto? Deze Jaguar XF zal je verrassen. Op deze pagina vind je informatie over onze trouwauto en de huurmogelijkheden.
Adres:
Tuinbouwweg 7A, 2742 KN Waddinxveen
E-mail: info@trouwautohetgroenehart.nl

Trouwauto Huren Online
Trouwauto huren online bied u een compleet overzicht van alle trouwauto's in Nederland te huur. Trouwauto huren en direct online reserveren
Telefoon: 085 130 1985

Trouwauto decoratie  

Om de puntjes op de i te zetten en ervoor te zorgen dat de trouwauto helemaal straalt, kan mooie  trouwauto versiering niet missen. Trouwauto decoratie is er in vele soorten en maten. Denk  bijvoorbeeld eens aan mooie bloemen, ballonnen, pompons, lint, of een combinatie van deze  versiering. Er zijn verschillende bedrijven die zich richten op het decoreren van trouwauto’s. Zo kan  er bijvoorbeeld helemaal op maat decoratie gemaakt worden op basis van jouw wensen en het  thema van de bruiloft.  

Voor de creatievelingen onder ons kun je er ook voor kiezen om de trouwauto versiering zelf te maken. Dit is gemakkelijker dan het lijkt. Met lint en een aantal zuignappen kom je bijvoorbeeld al  een heel eind. Zo kun je zelf mooie strikken of vormen maken op de trouwauto. Ook zijn er erg veel  van dit soort decoratieproducten te koop, zodat je zelf je creativiteit kan inzetten. Wist je trouwens  dat er gepersonaliseerde kentekenplaten bestaan voor op een trouwauto? Hier staat dan  bijvoorbeeld een tekst op als “Just married”. Uiteraard kun je er zelf voor kiezen welke tekst er op de  nummerplaat wordt gezet. 

Auto Deco
De mooiste en beste Trouwauto Versiering Decoratie kunt u vinden bij autodeco.nl
Adres: J. Keplerweg 10C, 2408 AC Alphen aan den Rijn
Telefoon: 06 15316100

Ik hoop jullie een beetje geïnspireerd te hebben met de verschillende leveranciers voor trouwauto’s en trouwauto versieringen. Wie weet kunnen jullie een van de auto’s voor jullie eigen bruiloft huren. Willen jullie nog meer leuke tips en inspiratie voor je bruiloft kun je me altijd contact met me opnemen.

Groetjes, Stefan

Stefan Segers
Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.
https://www.stefansegers.nl
Vorige
Vorige

5 redenen waarom doe je een first look op je trouwdag zou doen

Volgende
Volgende

Nederlandse bruidsfotograaf meenemen naar het buitenland of niet?