Boskoop: de beste plaatsen om trouwfotos te maken met Joey en twan

Ik heb Joey en Twan op een andere bruiloft ontmoet (Joriet en Gerco) en ze waren onder de indruk van mijn werk. Toen zij een fotograaf zochten voor hun bruiloft hebben ze meteen contact met me opgenomen om te kijken of ik beschikbaar was. Omdat deze bruiloft nog tijdens de corona plaats vond, werd het klein gehouden.

In de loop van ochtend ben ik aangekomen bij het stel in Boskoop waar de rest van de familie en vrienden aanwezig waren. Het was droog en niet al te koud voor de tijd van het jaar. Nadat alle ze beiden aangekleed waren was het tijd om met de groep te wandelen naar de kleine en schattige kerk Remonstrantse Kerk midden in het centrum van Boskoop. Tijdens de vrolijke ceremonie werd er veel gelachen en ging het paar elkaar het ja-woord geven.

Nadat de handtekening gezet was zijn we naar buiten gegaan om wat groepsfoto's te maken. Voor mij zat het er weer op en heb van de uitgewerkte foto's weer een mooi trouwalbum voor ze gemaakt.

Boskoop is een klein stadje in Nederland dat bekend staat om zijn schilderachtige landschap en schilderachtige charme. Als je op zoek bent naar een mooie plek om trouwfoto's te maken, dan moet Boskoop bovenaan je lijstje staan!

En als je denkt dat Boskoop alleen maar een stadje is voor klassieke huwelijksfoto's, dan heb je het mis! Er zijn tal van unieke en interessante plekken om foto's te maken die perfect zijn voor elk type bruiloft.

Deze plekken in Boskoop zijn perfect voor bruiloftsfoto's:

De Grote Kerk van Boskoop

De Grote Kerk van Boskoop is een indrukwekkend gebouw met een prachtig interieur dat perfect is voor religieuze bruiloftsfoto's. Er zijn verschillende kamers en gangpaden die je kunt gebruiken als achtergrond, dus er is genoeg ruimte om iedereen mee te nemen voor groepfoto's. Je kunt ook foto's maken in de tuin rondom de kerk of in het beroemde orgelpodium.

De beste plaatsen om trouwfoto's te maken in Boskoop

Plus, er zijn vele andere mooie plekken in Boskoop die perfect zijn voor bruiloftsfoto's. Hieronder vindt u enkele van de beste:

  • Hefbrug Boskoop

  • Het Oude Raadhuis

  • De Grote Kerk

  • Boomkwekerijmuseum: Dit museum biedt een unieke kijk op de geschiedenis van Boskoop, met name de rol die de stad heeft gespeeld in de Nederlandse tuinbouwgeschiedenis. Het is ook een prachtige plek voor trouwfoto's.

  • Rosarium: Deze tuinen zijn prachtig aangelegd en bieden tal van fotomomenten, van vijvers en bruggen tot bloemen en sculpturen.

  • De Brug der Zuchten: deze brug overspant een kanaal in het centrum van de stad en is een populaire plek voor stellen om trouwfoto's te maken. De brug kijkt uit op de Grote Kerk, waardoor het een unieke plek is om foto's te maken met de kerk in de achtergrond.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een mooie plek om bruiloftsfoto's te maken, dan is Boskoop zeker een bezoek waard. Of je nu op zoek bent naar klassieke huwelijksfoto's of iets unieks en origineels, er is genoeg keuze in Boskoop. Wat voor soort setting je ook zoekt, Boskoop heeft genoeg mooie plekken om trouwfoto's te maken die je speciale dag nog onvergetelijker zullen maken. Hoe maak je je bruiloft nog onvergetelijker? Door je bruifdsfotografie te maken in het mooie Boskoop!

Stefan Segers
Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.
https://www.stefansegers.nl
Vorige
Vorige

Trouwfotografie in Gouda - Anouk en Rafael

Volgende
Volgende

Unieke dingen die je kunt regelen voor je bruiloft