Unieke dingen die je kunt regelen voor je bruiloft

Iedere bruiloft is uniek, met twee individuen die samen het unieke bruidspaar vormen. Toch zoeken we allemaal naar dat beetje extra. Een speciale locatie, speciaal vervoer of een bijzondere taart. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze mogelijkheden, die ik graag met jullie deel.

Maak je bruiloft bekend met een loveshoot 

Een van de eerste dingen die je doet als je gaat trouwen, is natuurlijk de bruiloft bekend maken. Dit kun je natuurlijk doen door het gewoon te vertellen. Je kunt ook kiezen voor een  loveshoot (ook wel pre-wedding shoot) bij een fotograaf. Met de foto’s van deze shoot kun je dan je bruiloft op een originele manier bekend maken. Deze foto’s kun je daarnaast ook nog eens gebruiken voor op een taart, trouw website of voor andere doeleinden. En natuurlijk kunnen jullie tijdens de pre-wedding shoot alvast oefenen met poseren voor de bruiloft foto’s. Genoeg redenen dus om alvast wat romantische kiekjes van jullie te laten schieten. 


Trouwshoot in Mallorca

Een trouwlocatie in het buitenland

Als jullie bekend hebben gemaakt dat jullie gaan trouwen, kunnen jullie gaan nadenken over een trouwlocatie. Veel mensen trouwen in Nederland, maar wist je dat je ook prima kunt trouwen in het buitenland? Er zijn zoveel mooie trouwlocaties om te trouwen, het is zeker de moeite waard om iets verder te kijken dan Nederland. En wist je dat je dan zelfs een Nederlandse fotograaf kunt meenemen? Ik ga geregeld mee naar het buitenland om daar Nederlandse bruiloften vast te leggen. Als bruidspaar hoef je je dan in ieder geval geen zorgen meer te maken over het zoeken van een fotograaf in het buitenland.  Het gemak is dat je weet wat voor kwaliteit foto’s je krijgt en niet afhankelijk bent van een lokale fotograaf waar je niets van kent. Daarnaast is het ook veel makkelijker dat na de bruiloft het album in Nederland wordt ontworpen en je gemakkelijk met de fotograaf kunt afstemmen hoe of wat jullie anders willen.

Niet alleen een Nederlandse fotograaf is handig om mee te nemen, maar denk ook eens aan een weddingplanner die gespecialiseerd is in een land waar jullie graag willen trouwen. De weddingplanner kent de omgeving en leveranciers waardoor je vaak goedkoper uit bent dan wanneer je alles zelf gaat regelen. Daarbij heb je altijd één Nederlands aanspreekpunt en dat praat echt makkelijk.

Droom je al jaren ervan om te gaan trouwen in Italië dan zou je eens contact kunnen opnemen met Inge van De Italiaanse Bruiloft. Zij heeft een groot netwerk van locaties en leveranciers in Italië en dat scheel echt veel werk. Ze werkt al meer dan 22 jaar als weddingplanner en heeft meer dan 500 bruiloften mogen regelen! Laat je daarom inspireren door Inge.

Een andere mediterranen locatie waar bruidsparen van dromen is Ibiza, het eiland van tropische idylle en maar op 2 uur vliegen vanaf AMS. Island Weddings Ibiza is dé Nederlandse weddingplanner voor trouwen op Ibiza. Zij hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd, de krachten gebundeld en langdurige samenwerkingen aangegaan met een aantal lokale, internationale en bekende specialisten op het gebied van; bijzondere (trouw)locaties, luxe accommodaties, smaakvolle catering, sfeervolle styling, Nederlandse bruidsfotograaf, make-up & haar stylisten, ‘speciaal’ vervoer, entertainment, live muziek en nog veel meer. Neem eens rustig een kijkje op hun website en laat je inspireren. Buiten de bruiloften om organiseren zij ook veel huwelijksaanzoeken. Misschien is dit dan wel jouw moment voor de perfecte date tezamen met de magie van Ibiza en een beetje hulp van ons fantastische team! All we need is love!


gaantrouwen.nl website voorbeeld

Een bruiloft website

Een eigen website voor je bruiloft, dat klinkt te gek toch? Op een bruiloft website staat alle informatie voor de gasten. Een bruiloft website kan dan ook prima dienen als uitnodiging, dat scheelt een hoop geld en je kunt er veel meer informatie op kwijt. Daarnaast is het ook nog eens super leuk om te maken. Je kunt een RSVP knop plaatsen voor de gasten, contact onderhouden met je gasten of een cadeaulijst maken. Ook kunnen gasten onderling met elkaar contacten, zo kunnen ze bijvoorbeeld afspreken om te carpoolen of gezamenlijk een cadeau organiseren. En wist je dat het helemaal niet duur is om te maken? Echt wel een aanrader dus!


Een gastenboek, maar dan net even anders

De belangrijkste mensen op een bruiloft zijn natuurlijk jij en je partner, maar we mogen de gasten ook zeker niet vergeten. Natuurlijk wil je over een aantal jaar nog wel weten wie er ook alweer bij een van de mooist momenten in je leven aanwezig was. Dit kan door middel van een gastenboek, maar ook hier zijn veel alternatieven voor. Laat je gasten een spraakopname maken, zet een videozuil neer of een wensboom, waar de gasten kaartjes in kunnen hangen.  Ook steeds populairder is het huren van een photobooth. Gasten kunnen dan direct een foto uitprinten en in het gastenboek plakken. 


Live painter op je bruiloft

Live painting op je bruiloft

Je bruiloft laten vastleggen door een kunstenaar op een schildersdoek, het kan allemaal! Een live painter is op de dag zelf aanwezig om een waar kunstwerk te maken van jullie bijzondere dag. Natuurlijk kun je zelf een stijl kiezen en je wensen doorgeven. Aan het eind van de dag hebben jullie een kunstwerk van jullie eigen bruiloft. Super Leuk om straks in jullie huis op te hangen!


Ik hoop dat deze beknopte informatie jullie helpt en laat het gerust weten als jullie vragen hebben. Jullie zijn altijd welkom voor een kop koffie of een online-meeting om te kijken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen.

Groetjes, Stefan

Stefan Segers
Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.
https://www.stefansegers.nl
Vorige
Vorige

Boskoop: de beste plaatsen om trouwfotos te maken met Joey en twan

Volgende
Volgende

Tips voor perfecte trouwfoto’s