Een speciaal moment vastleggen op een bruiloft schilderij

Een huwelijk is meestal een grote dag in het leven van het bruidspaar. Maandenlang wordt er tijdens het plannen van de bruiloft en het voorbereiden van alle zaken naar deze dag toe geleefd, en naderhand kan er nog lange tijd met veel plezier en geluk op deze mooie dag worden teruggekeken. Zou het dan niet geweldig zijn om een speciaal moment van deze bruiloft op een bijzondere manier vast te laten leggen, als aandenken en als mooi decorstuk voor in het huis? Op huwelijks-cadeau.nl kun je zelf een kunstenaar uitkiezen die bij het huwelijk aanwezig zal zijn om ter plaatse een prachtig impressieschilderij van de bruiloft te maken. Als bruidspaar kun je deze schilder zelf inhuren, maar natuurlijk is dit ook hartstikke leuk om te geven als een persoonlijk en origineel trouwcadeau!

Zelf de stijl van het schilderij bepalen

Door op huwelijks-cadeau.nl zelf een schilder uit te kiezen, bepaal je zelf in welke stijl het bruiloft schilderij zal worden gemaakt. Wordt het een klassiek schilderij, waarbij een bepaald moment tot in detail op het doek wordt gebracht, of liever een modern kunstwerk, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van contouren of schaduwen? Door op de site te kijken welke stijl het best bij het bruidspaar zal passen, weet je zeker dat de schilder zal komen met een resultaat waar nog jaren met plezier naar kan worden teruggekeken. 

Welk moment van de bruiloft zal op canvas worden gebracht?

Omdat de schilders van huwelijks-cadeau.nl al jarenlange ervaring hebben met het schilderen op bruiloften, zullen ze na een kennismaking en een kort rondje op de trouwlocatie al een inzicht hebben welk moment ze het best kunnen vastleggen. Het overhandigen van de trouwringen, het aansnijden van de bruidstaart, of misschien wel de zoen na het jawoord! Natuurlijk is er ook overleg mogelijk voor welk moment het best kan worden vastgelegd. Vervolgens gaat de schilder aan de slag, waarna het schilderij nog vóór het einde van de ceremonie klaar zal zijn om overhandigd te worden. Het bruidspaar kan het kunstwerk direct mee naar huis nemen, zodat deze gelijk in huis kan worden opgehangen om nog jarenlang naar terug te kijken. 

Tip: neem ook eens een kijkje op hun trouwforum. Je kunt daar samen met andere bruidsparen overleggen.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.