Trouwreportage in Zoetermeer

Journalistieke trouwfoto's in Zoetermeer

Een trouwreportage in Zoetermeer boekt u bij trouwshoot.nl. Een mooie weergave van jullie trouwdag geeft een prachtige herinnering waar u later nog met veel plezier naar terug zult kijken. Foto’s ondersteunen het geheugen en brengen herinneringen tot leven. Zeker wanneer deze gemaakt worden door een professionele vakfotograaf die met passie zijn vak uitoefent. Die de essentie van de dag weer kan geven is foto’s en die sfeer, stijl en gevoel in zijn foto’s kan leggen. Voor zo’n trouwreportage in Zoetermeer bent u bij trouwshoot.nl aan het juiste adres.

Impressie trouwreportage in Zoetermeer

Een kleine impressie van diverse trouwreportages in o.a. Zoetermeer.
Klik hier voor meer foto's

Stefan is snel met fotograferen, voor het het weet staat het er al op. Prachtig resultaat en creatieve foto’s. Al met al zeer tevreden, goede prijs-kwaliteit verhouding.
— Debora & Joris

Het beste resultaat

Op discrete wijze wordt jullie bruiloft gefotografeerd. Door zijn kennis van de omgeving en de verschillende locaties weet Stefan Segers precies van welk standpunt hij de beste foto’s kan maken. Het doel is mooie foto’s vanaf de best mogelijke positie maar zonder daarbij uw gasten te hinderen of te belemmeren in hun zicht. Uw gasten zullen nauwelijks merken dat er gefotografeerd wordt.

 

Stijl en sfeer

Als u een trouwreportage in Zoetermeer boekt bij trouwshoot.nl dan begint het met een afspraak om uw wensen te bespreken. U heeft vast ideeën wat u wilt met betrekking tot de foto’s en waarschijnlijk weet u ook hoe de dag er uit zal zien. Wat betreft de locaties maar ook de stijl en sfeer die u wenst u uw bruiloft. Romantisch, klassiek, modern of bohemian? Wat u ook wenst, Stefan Segers Fotografie kan er mee uit de voeten. Neem vandaag nog contact met hem op en maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Dit kunnen jullie verwachten van een
trouwreportage in Zoetermeer:

stefan-met-camera-bokeh_pp.jpg

Veel ervaring

Wat vinden jullie belangrijk

Een trouwreportage in Zoetermeer is echt mensenwerk. Graag plan ik daarom een kennismakingsgesprek met jullie. Daarin bekijken we niet alleen albums inzien, maar wordt er ook een draaiboek gemaakt en jullie wensen besproken. Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je terug zien in de foto’s? Met al deze informatie kan ik op de grote dag alle momenten vangen die voor jou van waarde zijn.

trouwreportage Zoetermeer - trouwshoot.jpg

jullie mooiste momenten

De foto's worden geweldig!

Mijn aanwezigheid op je trouwdag is onopvallend. Geforceerd poseren is niet nodig, tijdens een trouwreportage in Zoetermeer zoek ik constant de mooie en oprechte momenten. Doordat jullie geen last van mij hebben kunnen jullie de hele dag genieten, en zorg ik dat de foto's geweldig worden! De foto's zijn na de bruiloft gemakkelijk te downloaden en te delen met familie en vrienden.

trouwshoot-trouwalbum.jpg

trouwalbum

een tastbare herinnering

Nadat ik jullie trouwreportage in Zoetermeer verstuurd heb ga ik direct aan de slag met het ontwerp van jullie trouwalbum. Wanneer jullie een correctieronde erbij geboekt hebben zorg ik dat het eerste ontwerp binnen 1 week bij jullie ligt zodat jullie het ontwerp kunnen inzien en waar nodig corrigeren. Hebben jullie geen correctieronde dan is het album al na zo'n drie weken klaar om overhandigd te worden! Een mooie herinnering aan jullie trouwdag, klaar om vol trots aan al je familie en vrienden te laten zien!


De gaafste trouwlocaties in Zoetermeer

_P2K6736.CR2

Als trouwfotograaf met mijn trouwreportage in Zoetermeer heb ik ervaring met verschillende trouwlocaties in Zoetermeer en omgeving. In Zoetermeer zijn er prachtige trouwlocaties. De locatie heeft een grote invloed op de sfeer van jullie bruidsfotografie. Het mooiste resultaat krijg je wanneer je buiten trouwt met goed weer. Dit levert (mits er voldoende schaduw is) een prachtig licht op.

Ben je van plan te trouwen in Wereldmuseum, Het Heerenhuys, Kuyls Fundatie, of juist compleet iets anders?  Alles is mogelijk, en indien je vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen.


Vrijblijvend eerste gesprek

Heeft u interesse in een trouwreportage in Zoetermeer door trouwshoot.nl? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en Stefan zijn werk en visie aan u kan tonen. Wilt u trouwshoot.nl boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld uw wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons telefonisch of via e-mail bereiken. De contactgegevens vindt u op onze website. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten op het contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.